Professionele loopbaancoaching

Professionele loopbaancoaching - Rozemarijn Dols | Fthsonline.com

...n instelling van onze loopbaancoaches maakt dat we kwaliteit leveren ... Loopbaancoach: alle informatie, tarieven 2020 | iets voor jou? ... . We bieden de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend kennis te maken met een loopbaancoach bij jou in de buurt. Zo ontdek je wat loopbaancoaching voor jou kan betekenen. Maak weloverwogen toekomstkeuzes met loopbaancoaching in Zwolle. Tijdens een traject loopbaanbegeleiding in Zwolle krijg je met behulp van een carrière coach inzicht in jouw drijfveren en verlangens. Daarnaast kijk je naar jouw persoonlijke en professionele ontwikke ... Loopbaancoaching - Opnieuw oriënteren op jezelf en jouw ... ... . Daarnaast kijk je naar jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, je carrièremogelijkheden, wat je wilt, waarom je dat wilt en hoe je jouw doelen kunt bereiken. Professionele loopbaancoaching is het eerste boek dat een goed overzicht biedt aan iedere professional die zich bezighoudt met loopbaanvraagstukken. Het boek geeft inzicht in wat het vakgebied inhoudt en laat zien welke hulpmodellen je kunt gebruiken bij het begeleiden van mensen in hun loopbaan met welke loopbaandilemma zij ook komen. Professionele loopbaancoaching (derde herziene editie) Loopbaancoaching is een vrij jonge professie die door verschillende maatschappelijke en economische ontwikkelingen volop in beweging is. In deze tijd van vele beroepskeuzemogelijkheden voor jongeren het wegvallen van lifetime-employment krapte op de arbeidsmarkt... Professionele loopbaancoaching' van auteur Rozemarijn Dols behandelt een relatief jong en trendgevoelig vak, namelijk het loopbaanadviesvak. Dit vak bestaat uit diverse stromingenen beschikt nog niet over een eenduidige kader waarmee de loopbaanadviseur werkt. Dols gebruikt de term 'loopbaancoach' omdat het in de brede zin gaat over coaching....

INFORMATIE

AUTEUR
Rozemarijn Dols
DIMENSIE
3,51 MB
BESTANDSNAAM
Professionele loopbaancoaching.pdf

OMSCHRIJVING

Loopbaancoaching is een jong vakgebied, dat volop in beweging is. Maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen maken het werk complexer én belangrijker. In deze tijd van vele beroepskeuzemogelijkheden voor jongeren, het wegvallen van lifetime-employment, krapte op de arbeidsmarkt, burn-outs onder dertigers en het vitaal houden van vijftigers en zestigers, schreeuwt het vak om professionalisering.Professionele loopbaancoaching is een praktijkboek voor professionals die zich bezighouden met loopbaanvraagstukken. Deze tweede herziene druk geeft niet alleen een uitgebreid en actueel overzicht van de belangrijkste denkwijzen, modellen, instrumenten en werkvormen, maar ook veel praktische tips. Aan bod komen onderwerpen als keuzebegeleiding, competentiecoaching, levenscoaching, loopbaancounseling en coaching bij stress of burn-out. Daarmee biedt het een uitstekende basis voor iedere loopbaancoach die zich verder wil professionaliseren en verdiepen!Rozemarijn Dols is coach, trainer en auteur van diverse boeken over creatieve werkvormen en het gebruik van filmfragmenten bij coaching. Zij houdt zich in de meest brede zin bezig met ontwikkeling van mensen in organisaties. Ze heeft haar eigen praktijk en was eerder als directielid verbonden aan het psychologisch adviesbureau LTP.

Wil je het boek lezen?Professionele loopbaancoaching in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rozemarijn Dols. Lezen Professionele loopbaancoaching Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN