Voer voor paard en ezel

Voer voor paard en ezel - Muho Nölke | Fthsonline.com

...oorkomen; voornamelijk wanneer paarden en ezels samen grazen ... Voer voor paard en ezel Teksten van… - voor €10,06 ... . De Natuur van het paard Gezondheid, levenduur, prestatie en welzijn van een paard zijn niet los te zien van goede voeding. Om gezond te kunnen voeren met je kennis hebben van de eisen en behoeften van je paard. Daarom is het goed te weten waar paarden vandaan komen en wat hun natuurlijke gedrag en natuurlijke voerbehoeften zijn. Voor een ezel zorgen. Ezels, met hun lieve gezicht en rustige, intelligente aard ... Voer voor paard en ezel | Muho Nölke - Doorbraak winkel ... . Ezels, met hun lieve gezicht en rustige, intelligente aard, zijn geweldige huisdieren. Eigenlijk verdienen ze hun reputatie van koppigheid niet - ze zijn slim en nadenkend. Ezels hebben een paar hectare ruimte nodig,... En, al zijn ze verwant aan paarden, ze hebben beslist ander voedsel nodig. 1035 Alfamix ezel is precies afgestemd op hun bijzondere behoeften voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Balans Ezels gebruiken hun reuk-, tast- en smaakzin om informatie te krijgen over hun omgeving en om lekkere hapjes te vinden. Wat eten ezels? Leer alles over de voeding en verzorging van ezels van The Donkey Sanctuary. Steun bovendien ezels in nood. Bel 033 - 422 72 59....

INFORMATIE

AUTEUR
Muho Nölke
DIMENSIE
9,37 MB
BESTANDSNAAM
Voer voor paard en ezel.pdf

OMSCHRIJVING

Doel van het boeddhisme is de geest tot ontwaken te brengen en boeddha te worden. Het is een weg die voor iedereen openstaat.In 'Voer voor paard en ezel' geeft zenmonnik Muho aanwijzingen over hoe je de leer van de Japanse zenmeester Dogen Zenji kunt benaderen. Daarin gaat het niet alleen om de grote thema's leven en dood, maar ook om problemen van het dagelijks leven die ons nu concreet aangaan. Muhôs vertaling van de oud-Japanse tekst blijft zo dicht mogelijk bij Dogens origineel. Hij legt aan de hand van uittreksels uit de Shobogenzo en andere teksten uit wat boeddhistische beoefening betekent.Soms met woorden, soms zonder woorden,Als een slingerplant, als een boom,Voer voor ezels, voer voor paarden,Helder water en wit schuim.Muho Nölke (1968) is een Duitse zenmeester. Hij studeerde Japans aan de universiteit van Berlijn, alsmede filosofie en natuurkunde. Drie jaar na zijn afstuderen werd hij gewijd tot zenmonnik. Hij kreeg Dharma-transmissie van Miyaura Roshi en leefde enige tijd als dakloze in een park in Osaka. In 2002, na de dood van zijn leraar, volgde hij hem op als abt.

Wil je het boek lezen?Voer voor paard en ezel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Muho Nölke. Lezen Voer voor paard en ezel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN