Zelfsturing of samensturing?

Zelfsturing of samensturing? - Kees Schilder | Fthsonline.com

...jk mee werken tegen de paradox aan te lopen van leidinggeven versus zelfsturing ... Zelfsturing of samensturing ? - Kees Schilder, Joop Boukes ... ... . Zij voelen de spanning tussen het vertrouwen geven en loslaten aan de ene kant, en het bewaken van ... Zelfsturing of samensturing? gee u de handvatten om samensturing concreet in uw dagelijkse praktijk toe te passen. Kees Schilder is trainer en `meedenker, auteur van Veranderen in dialoog (2011) en artikelen over participatie, medezeggenschap en dialoog. Bestel Zelfsturing of samensturing? van Schilder, Kees als Ebook voor 16.99₠... Zelfsturing of samensturing? door Kees Schilder, Joop ... ... . Bestel Zelfsturing of samensturing? van Schilder, Kees als Ebook voor 16.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Zelfsturing of samensturing?: Leiderschap bij clientoriënterend werken: leiderschap bij client-georiënteerd werken: Amazon.es: Kees Schilder, Joop Boukes: Libros en idiomas extranjeros Zelfsturing of samensturing? | ISBN 9789462201149 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Zelfsturing of samensturing? geeft u de handvatten om samensturing concreet in uw dagelijkse praktijk toe te passen. Kees Schilder is trainer en 'meedenker', auteur van Veranderen in dialoog (2011) en artikelen over participatie, medezeggenschap en dialoog. Het boek Zelfsturing of samensturing?, geschreven door Kees Schilder, Joop Boukes, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Zelfsturing of samensturing? leiderschap bij client-georiënteerd werken. Kees Schilder & Joop Boukes . Zelforganisatie en cliëntgeoriënteerd werken zijn populaire alternatieven voor de starre wereld van sturing, hiërarchie, protocollen, externe eisen en bureaucratisering. Toch blijken ... Hoe zie je samensturing en zelfsturing terug in de samenwerking in een project? Ieder projectteamlid heeft eigen taken waar hij/zij zelf regie over moet voeren. Een van de eerste dingen die medewerkers in een projectenorganisatie dan ook - met vallen en opstaan - leren, is om hun werk en tijd te managen. Daarin zie je zelfsturing terug. Vergelijken - Zelfsturing of samensturing ? leiderschap bij client-georiënteerd werken (Kees Schilder) (2014) ISBN: 9789462200920 - Zelforganisatie en client-georiënteerd werken zijn populaire alternatieven voor de starre wereld van sturing,… Zelfsturing of samensturing? gee u de handvatten om samensturing concreet in uw dagelijkse praktijk toe te passen. Kees Schilder is trainer en `meedenker, auteur van Veranderen in dialoog (2011) en artikelen over participatie, medezeggenschap en dialoog. Als je verbinding maakt met de onderliggende waarden van Samensturing, is het geen inwisselbaar model of structuur meer. Zelfsturing leek een goede manier om van onderop te organiseren en het commitment en eigenaarschap van medewerkers te versterken....

INFORMATIE

AUTEUR
Kees Schilder
DIMENSIE
4,85 MB
BESTANDSNAAM
Zelfsturing of samensturing?.pdf

OMSCHRIJVING

Zelforganisatie en client-georiënteerd werken zijn populaire alternatieven voor de starre wereld van sturing, hiërarchie, protocollen, externe eisen en bureaucratisering. Toch blijken leiders die er in de praktijk mee werken tegen de paradox aan te lopen van leidinggeven versus zelfsturing. Zij voelen de spanning tussen vertrouwen en loslaten en het kunnen blijven bewaken van kwaliteit en productiviteit. Dit boek gaat daarom een stap verder. Het benadert zelfsturing als een gezamenlijk proces van denken en doen tussen cliënten en medewerkers, tussen medewerkers onderling en tussen de werkvloer en de leiding. Schilder en Boukes noemen dat samensturing. Daarbij volgen zij verschillende organisaties in hun zoektocht naar meer samensturing en klantgerichtheid. Ze geven voorbeelden uit de praktijk en laten zien welke praktische vormen organisaties hebben gevonden om samensturing effectief en succesvol vorm te geven. Zelfsturing of samensturing? geeft u de handvatten om samensturing concreet in de dagelijkse praktijk toe te passen.

Wil je het boek lezen?Zelfsturing of samensturing? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees Schilder. Lezen Zelfsturing of samensturing? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN