Een eetstoornis overwinnen, kan dat?

Een eetstoornis overwinnen, kan dat? - Greta Noordenbos | Fthsonline.com

...entie en herstel van eetstoornissen geschreven ... Een eetstoornis overwinnen, kan dat? door Greta Noordenbos ... ... . Een eetstoornis overwinnen, kan dat? De nieuwste antwoorden op vragen over kenmerken, achtergronden, behandeling en herstel. Greta Noordenbos Paperback | 2014 | ISBN 9789058982636 | Eerste druk | 160 blz. Levertijd 1-2 werkdagen € 22,05. Bestellen. Inkijkexemplaar. Dit boek ... Boulimia overwinnen. Denk je dat je mogelijk last hebt van de eetstoornis boulimia nervosa? Hebben deze problemen met eten een negatief effect op je leven? Naar schatting 4% van de vrouwen in de Verenigde Staten zal tijdens het leven te... Bestel Een eetstoornis overwinnen, kan dat ... Behandeling eetstoornis | Aanpak - Ronmeijering.nl ... ... Bestel Een eetstoornis overwinnen, kan dat? van Greta Noordenbos. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Met een brede aanpak van mental coaching, hypnotherapie en cognitieve gedragstherapie help ik jou je eetstoornis te overwinnen. Mijn missie: jou weer te laten genieten van het leven. Doe de eetstoornis test. Een eetstoornis heeft impact op de hele familie Ik heb een eetstoornis. Hoe ga jij om met je eetstoornis? Koop Een eetstoornis overwinnen, kan dat? van Noordenbos, Greta met ISBN 9789058982636. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Het kan ook helpen je zorgen met anderen te delen. Geen agent spelen: wees een steun voor iemand en probeer niet de hele tijd de focus te leggen op eten en gewicht. Perspectief: het liefst wil je natuurlijk dat je kind, partner of vriend(in) snel hersteld. Probeer je echter te realiseren dat genezing geen gemakkelijk weg is. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Een eetstoornis overwinnen, kan dat?, geschreven door Greta Noordenbos. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Psychologie, Voeding, Eetstoornis, Hanzehogeschool, blok 2.3, DBG, DR. Greta Noordenbos & Greta Noordenbos. Een eetstoornis overwinnen, kan dat? Greta Noordenbos. Besproken in NRC. 0. Schrijf een recensie. Bindwijze: Paperback / softback 22, 05. Levertijd: 1-3 werkdagen. Verzendkosten: € ...

INFORMATIE

AUTEUR
Greta Noordenbos
DIMENSIE
9,14 MB
BESTANDSNAAM
Een eetstoornis overwinnen, kan dat?.pdf

OMSCHRIJVING

Een eetstoornis overwinnen, kan dat? 1e druk is een boek van Greta Noordenbos uitgegeven bij Tijdstroom. ISBN 9789058982636 Dit boek geeft antwoord op de meest gestelde vragen over de behandeling en het herstel van een eetstoornis. Wat is een eetstoornis en wat zijn de achtergronden en gevolgen daarvan? Waar kunnen mensen behandeld worden voor een eetstoornis? Wat is het doel en de inhoud van de behandeling? Welke behandelingen zijn effectief? Kan iedereen herstellen van een eetstoornis? Hoe lang duurt het herstelproces en hoe groot is het risico op een terugval? Inmiddels is veel onderzoek gedaan, zodat op de meeste vragen een antwoord gegeven kan worden op basis van wetenschappelijk onderzoek. Dit boek is bedoeld voor diverse behandelaars van mensen met een eetstoornis en voor mensen die zelf een eetstoornis hebben, hun families, partners en vrienden. Dr. Greta Noordenbos werkt op de afdeling Klinische Psychologie van de Universiteit Leiden en is een expert op het gebied van eetstoornissen. Ze is lid van de Nederlandse Academie van Eetstoornissen (NAE) en heeft diverse artikelen en boeken geschreven over preventie en herstel van eetstoornissen. 'Dit is het boek dat er al lang had moeten zijn, maar dat er nu gelukkig is. Het is een absolute must voor iedereen die gevraagd en ongevraagd in aanraking komt met een eetstoornis.' Jes s de la Torre y Rivas, voorzitter Weet, de vereniging rond eetstoornissen. 'In dit boek wordt de mens achter de eetstoornis centraal gesteld bij de achtergronden, de behandeling en het herstelproces. Een bijzonder leerzaam en toegankelijk boek voor betrokkenen en behandelaars.' Anton van Amerongen, sociotherapeut, Centrum Eetstoornissen Ursula en bestuurslid van de Nederlandse Academie voor Eetstoornissen. 'Dit boekje bevat een schat aan informatie. Het is enig in zijn soort omdat het vertrekt vanuit vragen die opkomen bij cli nten vooraleer ze hulp vinden. Het slaagt er op een bijzonder toegankelijke manier in om de weg te wijzen naar goede kwaliteitsvolle hulp bij eetstoornissen.' An Vandeputte, vormingswerkster, licentiate in de klinische psychologie (K.U.Leuven) en psychotherapeut.

Wil je het boek lezen?Een eetstoornis overwinnen, kan dat? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Greta Noordenbos. Lezen Een eetstoornis overwinnen, kan dat? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN