Een goede moeder

Een goede moeder - Louise Millar | Fthsonline.com

...tijd op bed lag'. Het afkicken in de intensieve fase was behoorlijk heftig ... Wat voor moeder ben ik? - Alle-Tests.nl ... . Maar ik werd bij de afbouw goed begeleid door Winnock. Het goede moedergedoe In haar boek Het goede moeder gedoe.Een verfrissende blik op het moederschap schrijft Yolan Witterholt de woorden 'Goede Moeder' steevast met een hoofdletter. En dat doet ze met een behoorlijke dosis ironie. Want met dit boek pleit ze juist voor een relaxter soort moederschap. Een moeder die mij knuffelde en lief tegen mij was en zacht praatte… d ... bol.com | Een goede moeder, Jodi Picoult | 9789044333749 ... ... . Een moeder die mij knuffelde en lief tegen mij was en zacht praatte… dat waren altijd mooie vrouwen, zo'n moeder wilde ik… triest eigenlijk. Pieter, 24-11-2018 01:46 #61 Ik ben een man van 52 j en ben 24 jaar getrouwd met de dochter van een narcistische moeder. Samen hebben we vele jaren geleden de zaak overgenomen van mijn schoonouders. Een goede moeder word je niet, een goede imperfecte moeder ben je al! Concluderend kon ik n.a.v. vanmiddag zeggen: Ten eerste is het belangrijk dat je van je kinderen houdt. Ten tweede dien je zo geduldig mogelijk te zijn. Ten derde zul je merken dat respect van twee kanten moet komen. De dochter van een goede moeder wordt de moeder van een goede dochter. Column Schele Joop kijkt met een schuin oog - voor hem een kleine moeite - naar het jurkje dat Samantha draagt. Vrolijk, fris ... Alle moeder citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al 20 jaar op citaten.net. Leuk dat ik een goede moeder word en fijn om te weten👍🏻 Kak (53628) voor 801 dagen . Dit is saai doe mij dit niet aan😡 Night night (50209) voor 830 dagen . wanneer je je ma dit laat in vullen en de uitkomst is Tot 80 % bent u: Jij bent niet ... Was ze een goede moeder? 'Deze 'memoir' geeft een helder en schrijnend beeld van gemiste kansen in een moeder-dochterrelatie' JANN RUYTERS 28 april 2012, 0:00 Dan ben je een goede moeder. Uiteindelijk is dat namelijk de basis. Natuurlijk is het daarnaast belangrijk dat je kind gezond eet en dat jullie een beetje in balans zijn. Maar dat volgt eigenlijk automatisch op de liefde die jij voelt voor je kind. Jij weet wat het beste is voor jouw gezin. Maak je dus geen zorgen, mama, je doet het goed!...

INFORMATIE

AUTEUR
Louise Millar
DIMENSIE
10,29 MB
BESTANDSNAAM
Een goede moeder.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe groot is de kans dat je in je eigen huis niet veilig bent? De jonge weduwe Kate probeert haar zoontje Jack op te voeden in hun huis in Oxford. Maar sinds haar man omkwam bij een beroving is Kate obsessief bezig met de kans dat hun nog meer ongelukken zullen overkomen. Haar dagelijkse routine bestaat uit het afwegen van cijfers over inbraken, ongelukken en sterfgevallen. En dan is ze er ook nog van overtuigd dat er iemand in haar huis komt als zij er niet is, iemand die spullen op andere plekken neerlegt en dingen uit de koelkast eet.Dan ontmoet ze Jago Martin, een professor die gastcolleges over kansberekening geeft aan de universiteit van Oxford. Hij denkt dat hij haar kan verlossen van haar obsessie. Maar is Kate wel paranoïde, of is er echt iets aan de hand..? Louise Millar heeft jarenlang als journaliste gewerkt voor ze besloot dat het tijd was voor een langer project: haar debuut `Kom je spelen?dat een internationaal succes werd. Met `Een goede moederlevert zij opnieuw een sterke psychologische thriller af, dat zich kan meten met de boeken van Sophie Hannah en S.J. Watson.

Wil je het boek lezen?Een goede moeder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Louise Millar. Lezen Een goede moeder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN