Gaia Orakel

Gaia Orakel - Toni Carmine Salerno | Fthsonline.com

...erder betekent. De betekenis van gaia orakel 'Inzicht' is Ik respecteer andermans waarheid, naar ik blijf trouw aan het mijne ... Gaia Orakel - Tara-Boeddha Winkel ... . Ik voel me op mijn gemak met de persoon die ik ben. Ik heb een open hart en geest. Ik kom in mijn kracht als ik mijn eigen waarden volg. Door eerlijk te zijn mezelf ben ik ook eerlijk tegen anderen., lees op deze pagina wat 'Inzicht' verder betekent. De betekenis van gaia orakel 'Bevrijding' is Ik verbreek de banden met alle negatieve gehechtheid. Ik heb vertrouwen dat dit voor mijn hoogste goed is en ook voor het hoogste goed van het al. Ik help andere het beste door ... Gaia orakelkaarten | Orakelkaarten | Online Orakels ... . Ik heb vertrouwen dat dit voor mijn hoogste goed is en ook voor het hoogste goed van het al. Ik help andere het beste door mezelf en anderen niet afhankelijk te laten worden. ik bekijk elke situatie op een evenwichtige manier., lees op deze pagina wat 'Bevrijding' verder betekent. Het gaia orakel is echt een prachtige set kaarten met een goed en duidelijk boekje met uitleg. Het is zeker van deze tijd en gaat in op de diepe dimensie waar mensen nu naar toe aan het groeien zijn. het laat je dieper nadenken en geeft inzicht. ik zou het gaia orakel zeker aanraden. Gaia Orakel, kaarten - Toni Carmine Salerno. 45 kaarten + handleiding. Heel lang geleden ontstond er licht uit de elementen van de schepping, een verblindende gebeurtenis, waardoor ons Universum ontstond. De Tijd begon zijn eindeloze reis door de steeds grotere ruimte. Gaia (Oudgrieks: Γαῖα, Γαῖη of Γῆ) of Gaea (gelatiniseerd) is een figuur uit de Griekse mythologie.Zij is de oermoeder, de Aarde, die ontstond uit de Chaos aan het begin van de dingen. De Chaos bevatte alle basisbestanddelen, de vier elementen aarde, water, lucht en vuur. Daaruit ontstond onder andere Gaea. Uiterlijke kenmerken. Gaia, de godin van de natuur en de aarde, werd ... Gaia Orakel; Kaart 14, Zuivering (vuur) Door Vlinnie gepubliceerd op Thursday 10 October 09:36. K...

INFORMATIE

AUTEUR
Toni Carmine Salerno
DIMENSIE
6,43 MB
BESTANDSNAAM
Gaia Orakel.pdf

OMSCHRIJVING

Heel lang geleden ontstond er licht uit de elementen van de schepping, een verblindende gebeurtenis, waardoor ons Universum ontstond. De Tijd begon zijn eindeloze reis door de steeds grotere ruimte. Het eerdere Universum was slechts een zee van kleine deeltjes, zwevend door ruimte en tijd. Maar het wiel van het leven was, onzichtbaar, al wel in beweging, en na verloop van tijd werd de zee van kleine deeltjes een zee van sterren, en daaruit werd Gaia, onze Aarde, geboren, een levende ademende entiteit, onze Godin, onze Moeder, en ons Spiegelbeeld. Het Gaia Orakel wil je de richting van de liefde wijzen, en je helpen de antwoorden te vinden die je zoekt.

Wil je het boek lezen?Gaia Orakel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toni Carmine Salerno. Lezen Gaia Orakel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN