Het sportbrein

Het sportbrein - Eva Maenhout | Fthsonline.com

...n, te onderzoeken, er iets van te leren en dit zoveel mogelijk te delen ... Het sportbrein - Van Halewyck - Uitgeverij ... . Daarnaast traint Sportbrein op een unieke manier atleten, waarbij het verbeteren van het brein centraal staat. Free 2-day shipping. Buy Het sportbrein - eBook at Walmart.com Het sportbrein -Mythes uit de sportpsychologie ontkracht Maenhout, Eva. Bekijk alles uit de categorie Overig. Welke lengte heeft u nodig? meter. centimeter / U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW Automatisch invullen € 20,64 € 22,50 Incl. BTW. Voeg toe aan ... Topsport Brein - Alles over het bereiken van Topprestaties ... ... . BTW Automatisch invullen € 20,64 € 22,50 Incl. BTW. Voeg toe aan winkelmandje ... Bestel Het sportbrein Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Het sportbrein door Eva Maenhout; Kris Perquy, EAN 9789461317872. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om JavaScript aan te zetten. Meer informatie... Bekijk het Metatags.nl Gratis SEO Rapport voor sportbrein.com; met aanbevelingen en analyses om je bezoekersverkeer en rankings te verbeteren....

INFORMATIE

AUTEUR
Eva Maenhout
DIMENSIE
12,97 MB
BESTANDSNAAM
Het sportbrein.pdf

OMSCHRIJVING

Topsport is een complex samenspel van techniek, fysiek, tactiek én de juiste mentale ingesteldheid. Dat laatste aspect wordt helaas vaak miskend, hoewel het kan beslissen over winst of verlies. Veel atleten, hun coaches en sportcommentatoren raken vaak niet verder dan enkele vage dooddoeners: "Never change a winning team.' "We moeten de hele wedstrijd 100 procent gefocust zijn.' "Zij is haar zwarte beest.' De sportwereld grossiert in clichés. Maar kloppen ze ook?Mental coaches Kris Perquy en Eva Maenhout fileren enkele belangrijke mythes uit de sportpsychologie en geven hun visie op het meest onderschatte onderdeel van topsport. Het sportbrein geeft in heldere taal een inzicht in het brein van de sporter. Kun je trainen op penalty's? Schuilt er waarheid in de wonderformule van de trainerswissel? Hoe zorg je voor een optimale focus? En waarom mag een team niet te veel vedetten tellen?

Wil je het boek lezen?Het sportbrein in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eva Maenhout. Lezen Het sportbrein Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN