Van Yin tot Yang

Van Yin tot Yang - Renate van der Knaap | Fthsonline.com

...Binding: paperback Prijs: € 23,00 Excl ... van Yin tot Yang van Renate van der Knaap | Boek en ... ... . BTW €21,10 Yin en yang (☯) zijn Chinese begrippen die verwijzen naar twee tegengestelde principes of krachten waarvan alle aspecten van het leven en het universum doordrongen zijn.. Het yin-yangsymbool is de Oud-Chinese voorstelling van de kosmische dualiteit, waarbij yin vrouwelijkheid (aarde, koude, het noorden, vochtigheid) symboliseert en yang mannelijkheid (hemel, warmte, het zuiden, droogte). De Vijf Principes van Yin en Yang. Yin ... bol.com | Van Yin tot Yang, Renate van der Knaap ... ... . De Vijf Principes van Yin en Yang. Yin en Yang behoren tot de belangrijkste principes van het universum. In ieder geval tot het Chinese universum. Alles is gebaseerd op Yin en Yang. Geen wonder dat je het dan terug vindt in Qìgong, de Yi Jing, Chinese geneeskunde en natuurlijk Taijiquan. Het principe wordt voor het eerst genoemd in de I-Ching, die stamt ongeveer 700 tot 1000 jaar voor Chr. De vorm van yin en yang delen het symbool, eigenlijk geeft het je een gevoel van de voortdurende beweging van deze twee energieën, yin naar yang en yang naar yin, waardoor alles kan gebeuren: net als dingen die uitzetten en krimpen en de temperatuur verandert van warm naar koud. De Yin Yang groeide in deze oudheid uit tot een belangrijk onderdeel in de kosmologische- en psychologische studie. Deze principes, waaraan de vijf elementen vuur - aarde - ...

INFORMATIE

AUTEUR
Renate van der Knaap
DIMENSIE
9,82 MB
BESTANDSNAAM
Van Yin tot Yang.pdf

OMSCHRIJVING

''In de alledaagse hectiek van de zakenwereld miste ik rust. Om deze reden ben ik yoga gaan beoefenen en dit bracht mij zoveel meer dan enkel fysieke oefeningen op de mat!"De tweede druk van het yogaboek Van Yin tot Yang - het complete yoga werkboek van Renate van der Knaap is nog completer dan de eerste druk. Zo bevat dit werkboek meer achtergrondinformatie over yoga en uitgebreidere omschrijvingen over o.a. de dertien chakra's. Alles komt aan bod: yoga, mindfulness, anatomie, meridianen, het 8-voudige pad van Patanjali en de dertien chakra's. Geschreven in duidelijke, begrijpelijke taal. De heldere uitleg van Renate van der Knaap over yoga en de houdingen zorgt ervoor dat de lezer yoga direct kan toepassen op de yogamat. Want wie de wereld van de yoga betreedt ziet al sneldoor de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel stijlen, yogascholen en verschillende namen dat het je al snel begint te duizelen. In deze herziene versie van haar succesvolle eerste boek schept Renate orde in de yoga chaos. Niet alles is wat het lijkt. Is Yin nu rood of toch blauw? Een foutje heb je al gauw! Maar dit mag de pret niet drukken. Of je nu een beginner, gevorderde of een docent bent, je krijgt handvatten mee om jouw yogapad verder te bewandelen zodat je meer uit jezelf en yoga kunt halen. Dit alles begeleid door prachtige foto's.Yoga leidt tot diepgaande persoonlijke en lichamelijke groei. It's a way of life!

Wil je het boek lezen?Van Yin tot Yang in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Renate van der Knaap. Lezen Van Yin tot Yang Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN