Wetboek voor webwinkels

Wetboek voor webwinkels - Charlotte Meindersma | Fthsonline.com

...e zijn begonnen. Deels vrijwillig, maar vaak ook vanwege faillissementen ... Wetgeving - Burgerlijk wetboek - Webwinkel opzetten ... . Daarnaast is de ACM in 2016 boetes gaan uitdelen van €50.000 tot €150.000,- aan zowel kleine als ... Wetgeving voor webwinkels. Het openen van een webwinkel lijkt soms een kwestie van producten inkopen, een website maken en verkopen maar! Er komen echter meer dingen kijken bij het starten van een eigen webwinkel. Wetgeving bijvoorbeeld. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Wetboek voor webwi ... Wetboek voor webwinkels | Webwinkelcommunity ... . Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Wetboek voor webwinkels, geschreven door Charlotte Meindersma. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over zwolle, law, Financieel Management, Hogeschool Windesheim, Internationale Handel, Minor zelfstandig ondernemen, Wetboek voor Webwinkels & finance. In de periode van 2007 tot 2015 zijn het aantal webwinkels vervijfvoudigd. Ook de omzet van webwinkels blijft maar groeien met in 2015 zo'n 25-30%. Tegelijkertijd stoppen 25-50% van de webwinkels binnen twee jaar nadat ze zijn begonnen. Deels vrijwillig, maar vaak ook vanwege faillissementen. Daarnaast is de ACM in 2016 boetes gaan uitdelen van €50.000 tot €150.000,- aan zowel kleine als ... Volgens onderzoek van de Autoriteit Consument en Markt (ACM) informeert 85% van de mode webwinkels de consument niet juist over de terugbetaaltermijn. Dat is een fors percentage. Ook bij WebwinkelKeur zien we vaak onwetendheid bij webwinkels. Vandaar dat in dit blog duidelijk gemaakt wordt binnen welke termijn webwinkels moeten terugbetalen bij een retour. Koop Wetboek voor webwinkels van Meindersma, Charlotte met ISBN 9789082329636. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Wetboek voor webwinkels 1e druk is een boek van Charlotte Meindersma uitgegeven bij Charlotte'S Law. ISBN 9789082329636 In de periode van 2007 tot 2015 zijn het aantal webwinkels vervijfvoudigd. Ook de omzet van webwinkels blijft maar groeien met in 2015 zo'n 25-30%. Voor webwinkels is het overeenkomstrecht belangrijk. Met name de koopovereenkomst is van toepassing op de handel via het internet. De regels voor een koopovereenkomst zijn opgenomen in titel 1 van boek 7 van het Burgerlijk Wetboek. Zelfs webwinkels van de overheid bleken moeite te hebben met de wetgeving voor webwinkels. Ook in eigen land constateren we regelmatig dat zelfs de grotere webwinkels meerdere regels aan hun laars lappen, waardoor we wel mogen concluderen dat de ecommercewetgeving niet eenvoudig is. In de periode van 2007 tot 2015 zijn het aantal webwinkels vervijfvoudigd. Ook de omzet van webwinkels blijft maar groeien met in 2015 zo'n 25-30%. Tegelijkertijd stoppen 25-50% van de webwinkels binnen twee jaar nadat ze zijn begonnen. Deels vrijwillig, maar vaak ook vanwege faillissementen. Daarnaast is de ACM in 2016 boetes...

INFORMATIE

AUTEUR
Charlotte Meindersma
DIMENSIE
11,64 MB
BESTANDSNAAM
Wetboek voor webwinkels.pdf

OMSCHRIJVING

Wetboek voor webwinkels 1e druk is een boek van Charlotte Meindersma uitgegeven bij Charlotte'S Law. ISBN 9789082329636 In de periode van 2007 tot 2015 zijn het aantal webwinkels vervijfvoudigd. Ook de omzet van webwinkels blijft maar groeien met in 2015 zo'n 25-30%. Tegelijkertijd stoppen 25-50% van de webwinkels binnen twee jaar nadat ze zijn begonnen. Deels vrijwillig, maar vaak ook vanwege faillissementen. Daarnaast is de ACM in 2016 boetes gaan uitdelen van €50.000 tot €150.000,- aan zowel kleine als grote webwinkels, omdat ze zich niet aan de regels van het ontbindingsrecht hielden. Het lijkt zo makkelijk om een webwinkel te beginnen. Een site bouwen, wat voorraad inkopen en klaar. Maar er komt veel meer bij kijken. Een webwinkel heeft grote verantwoordelijkheden. Vaak groter dan de gemiddelde webwinkeleigenaar beseft. Dit boek is een praktisch handboek voor elke webwinkel, zowel groot als klein. De regels worden uitgelegd en tegelijk worden er oplossingen aan de hand gedaan. Aan de hand van checklists kan gemakkelijk zelf gecontroleerd worden of de inrichting van de webwinkel en de werkwijze aan de regels voldoen. Kortom: werk aan de winkel!

Wil je het boek lezen?Wetboek voor webwinkels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Charlotte Meindersma. Lezen Wetboek voor webwinkels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN