Zeeboek

Zeeboek - none | Fthsonline.com

...'Zeeboek' is al ruim 30 jaar bekend en geliefd ... Op zee door Toine Heijmans | Scholieren.com ... . Alle groepen komen aan bod in aparte hoofdstukken die zijn samengesteld door vele Nederlandse experts. Het 'Zeeboek' brengt de grote rijkdom van het Nederlandse zeeleven bij elkaar in één gids. Zo wordt elk bezoek aan onze kust een avontuur. Het 'Zeeboek' is al ruim 30 jaar bekend en geliefd. Alle groepen komen aan bod in aparte hoofdstukken die zijn samengesteld door vele Nederlandse experts. Het 'Zeeboek' brengt de grote rijkdom van he ... bol.com | Zeeboek | 9789051070002 | Boeken ... . Het 'Zeeboek' brengt de grote rijkdom van het Nederlandse zeeleven bij elkaar in één gids. Zo wordt elk bezoek aan onze kust een avontuur. Zeeboek Duik in het diepe en ontdek wie er in onze oceanen wonen. Auteur: Charlotte Milner. Schrijf een review. Delen. Afbeelding 1 van 2. Inkijkexemplaar. Nederlands Hardcover 9789059562097 Druk: 1 ... Het Zeeboek is een praktische veldgids om al dit zeeleven op naam te brengen, en is dan ook al ruim 30 jaar bekend en geliefd. Alle groepen, van wieren en sponzen tot geleedpotigen, vissen en zeezoogdieren, komen aan bod in aparte hoofdstukken die zijn samengesteld door vele Nederlandse experts. Het Zeeboek is een veldgids, dat lekker meeneemt naar het strand; kortom een stevig gebruiksboek. Op de achterkant staat een liniaal gedrukt, zodat je de diertjes en schelpen ter plekke kunt meten om ze te kunnen determineren. Strandwandeling Het Zeeboek is een praktische veldgids om al dit zeeleven op naam te brengen, en is dan ook al ruim 30 jaar bekend en geliefd. Alle groepen, van wieren en sponzen tot geleedpotigen, vissen en zeezoogdieren, komen aan bod in aparte hoofdstukken die zijn samengesteld door vele Nederlandse experts. Het zeeboek. door Sarah Devos. By Femke on 18 november 2019. Naar zee gaan, dat is altijd een beetje magie. En weet je wat zo'n dag nog specialer maakt? Ontdekken wat er allemaal leeft en verstopt zit onder water en op het strand!...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
12,29 MB
BESTANDSNAAM
Zeeboek.pdf

OMSCHRIJVING

Een praktische veldgids voor iedereen die het zeeleven wil ontdekken, van wieren en sponzen tot geleedpotigen, vissen en zeezoogdieren. Deze gids biedt informatie over ecologie en voorkomen en heldere determinatiesleutels. Aan bod komen zowel de algemene als bijzondere soorten. Het boek is rijk geïllustreerd, met gedetailleerde tekeningen en kleurenfoto's.Een bezoek aan de Nederlandse kust levert vaak een schat aan biologische vondsten op. Schelpen, wieren of een roggenei op het strand, anemonen, zakpijpen en allerlei daartussen levende dieren op havenwerken en stenen, vissen of inktvissen tijdens het korren, snorkelen of duiken, of zelfs een zeezoogdier voor de boeg van een schip. Het leven langs de Nederlandse kust is zeer gevarieerd!Het Zeeboek is al ruim 30 jaar bekend en geliefd. Alle groepen komen aan bod in aparte hoofdstukken die zijn samengesteld door vele Nederlandse experts. Het Zeeboek brengt de grote rijkdom van het Nederlandse zeeleven bij elkaar in één gids. Zo wordt elk bezoek aan onze kust een avontuur.

Wil je het boek lezen?Zeeboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Zeeboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN