Beleggen voor Dummies

Beleggen voor Dummies - Hans Oudshoorn | Fthsonline.com

...ar hij of zij moet beginnen. Voor hen hebben we het stappenplan beleggen voor beginners ... Beleggen voor dummies | Beleggen voor beginners ... . Stappenplan beleggen voor beginners. Aan de hand van 5 stappen maak je als beginnende belegger de juiste keuzes als je start met beleggen. Beleggen voor dummies Op deze manier kun je kijken of het iets voor je is en of je er mee verder wilt. Het is goed om te weten dat er verschillende opties zijn met beleggen en dat je niet altijd een groot bedrag hoef te verliezen, je kunt namelijk zelf de risico's voor een groot deel in de hand houden als je weet waar je mee bezig bent. Beleggen voor dummies. Ik vraag mij wel af of echte dummies eigenlijk überhaupt wel ... Beleggen voor dummies - Ik leg het beleggen uit ... . Beleggen voor dummies. Ik vraag mij wel af of echte dummies eigenlijk überhaupt wel moeten gaan beleggen hahaha. Sorry grapje, ik begrijp heel goed dat dummies hier niet slaat op domme mensen. Maar gewoon een begrip is geworden om aan te geven dat men van iets geen verstand heeft en er wat meer over wil weten. Leren beleggen voor dummies is belangrijk. Leren beleggen op aandelen om zo winsten te boeken door aandelen goedkoop te kopen en duur te verkopen. Dit avontuur begint bij een gratis oefenprogrammaatje. Want beleggen is, zoals je waarschijnlijk weet, een serieuze zaak. Beleggen gaat dan wel om geld verdienen, maar is niet zonder risico. Geschreven bij Beleggen Voor Dummies. Een boek voor zowel de beginner als de al wat gevorderde belegger! Zelf ben ik een beginner en vond daarom de hoofdstukken in Deel III: Vastgoed en alternatieve beleggingen Hoofdstuk 13: Vastgoed Hoofdstuk 14: Opties Hoofdstuk 15: Warrants, turbo's & speeders Hoofdstuk 16: Andere beleggingsmogelijkheden wat 'saai', daar het (nog) niet voor mij bestemd is. demo beleggen. Aandelen voor dummies: uitleg over de aandelenmarkt. Grote bedrijven zijn niet in de handen van één persoon. Grote bedrijven zoals Google en Shell zijn in de handen van de aandeelhouders. Aandelen zijn bewijzen van eigendom. Zodra je een aandeel koopt ben je mede-eigenaar van het bedrijf. Beleggen voor dummies is een heel uitgebreid boek over alle...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Oudshoorn
DIMENSIE
11,49 MB
BESTANDSNAAM
Beleggen voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Je rendementskansen vergroten en op verantwoorde wijze je doel bereiken. In deze compleet nieuwe editie van Beleggen voor Dummies vind je up-to-date informatie om je hierbij te helpen. Aandelen, beleggingsfondsen, obligaties, trackers en nog veel meer beleggingsmogelijkheden komen aan bod. Met behulp van het beleggingsplan leer je hoe je je geld kunt laten groeien. Met de waardevolle strategieën en tips om de juiste keuzes te maken, heb je alles wat je nodig hebt voor succes op de beurs!Hans Oudshoorn is hoofddocent aan de Alex Academy, het opleidingsinstituut van de online effectenbank. Hij levert geregeld bijdragen over beleggen aan verschillende media. Peter Siks is beleggerstrainer bij Binck. In die functie weet hij als geen ander wat de valkuilen voor (beginnende) beleggers zijn.

Wil je het boek lezen?Beleggen voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Oudshoorn. Lezen Beleggen voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN