Bucketlist voor een wijnkenner

Bucketlist voor een wijnkenner - Peter Doomen | Fthsonline.com

...stel Bucketlist voor een wijnkenner Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Omdat jij en je beste vriendin nog heel lang met elkaar zullen zijn hebben wij de ultieme bucketlist voor jou en je beste vriendin opgesteld ... Boek: Bucketlist voor een wijnkenner - Geschreven door ... ... . FEMFEM Eerlijk: dit is een vrij volledig en ambitieus exemplaar, op de koop toe vrij luchtig geïllustreerd met frisse tekeningen. We missen maar één zaak in dit boek: een heldere index. Peter Doomen, "Bucketlist voor een Wijnkenner", ondertitel "Word een Wijnconnaisseur en geen Wijnsnob", uitgeverij Manteau, 290 pp, ± €23 Fnac: 100 dingen die je moet weten en gedaan hebben om een wijnkenner te ... Bucketlist voor een wijnkenner door Peter Doomen ... . We missen maar één zaak in dit boek: een heldere index. Peter Doomen, "Bucketlist voor een Wijnkenner", ondertitel "Word een Wijnconnaisseur en geen Wijnsnob", uitgeverij Manteau, 290 pp, ± €23 Fnac: 100 dingen die je moet weten en gedaan hebben om een wijnkenner te worden, Bucketlist voor een wijnkenner, Peter Doomen". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands ....

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Doomen
DIMENSIE
8,2 MB
BESTANDSNAAM
Bucketlist voor een wijnkenner.pdf

OMSCHRIJVING

Hardnekkige wijnmythes worden genadeloos ontkracht.Wil je een echte wijnkenner worden? In Bucketlist voor een wijnkenner begeleidt Peter Doomen je in 100 stappen tot je jezelf een echte wijnkenner kunt noemen. Eerst ontdek je je wijnproeversprofiel: ben je avontuurlijk of eerder conservatief, een amateur of een professional? Op basis van dat resultaat krijg je tips voor een persoonlijk wijnparcours door het boek en leer je op jouw niveau alles over wijn: over de soorten druiven en wijnen over de hele wereld, het benoemen van aroma's, hoe je proeftechniek te verfijnen, de finesses van wijntechnologie, de juiste wijn kiezen. Maar er is ook ruimte voor speelse items als wijnaccessoires of hoe je een vleugje spektakel aan je wijnpresentatie toevoegt.Op een zeer toegankelijke en boeiende manier deelt Peter Doomen zijn enorme kennis over wijn. Hij beantwoordt vragen als: Hoe leer je echt proeven? Hoe organiseer je zelf een wijnproefavond met vrienden? Waarom is de ene wijn veel duurder dan de andere? Hoe herken je een betrouwbare wijnhandel? Hoe kies je een wijncursus of een wijnclub die bij jou past? Of je er nu aan begint als amateur of als ervaren proever, met dit boek word je een wijnconnaisseur!

Wil je het boek lezen?Bucketlist voor een wijnkenner in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Doomen. Lezen Bucketlist voor een wijnkenner Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN