De Wind In De Wilgen

De Wind In De Wilgen - Kenneth Grahame | Fthsonline.com

...Eerste druk - (2003/2008) Michel Plessix - Nieuwstaat - 7 Album - Standaard Twee prachtige series naar de gelijknamige roman van Kenneth Grahame ... bol.com | De wind in de wilgen (ebook), Kenneth Grahame ... ... . Beide in nieuwstaat. Het geheel wordt goed verpakt en aangetekend verstuurd. De wind in de wilgen. Toen ik deze nieuwe uitgave van De wind in de wilgen in de boekwinkel zag liggen, wist ik meteen: over dit boek wil ik in de Down&Up schrijven! In de boekenkast bij mijn ouders thuis staat een oud exemplaar, met vage zwart-wittekeningen en beduimeld van het vele voorlezen. The Wind in the Willows is een roman van kinderen door Kenneth Grahame, voor het eerst gepubliceerd in 1908.Afwisselend trage en snelle, maar ... De wind in de wilgen | Leesfeest ... . The Wind in the Willows is een roman van kinderen door Kenneth Grahame, voor het eerst gepubliceerd in 1908.Afwisselend trage en snelle, maar richt zich op vier vermenselijkte dieren in een pastorale versie van Edwardian Engeland.De roman is opmerkelijk voor zijn mix van mystiek, avontuur, moraal en kameraadschap, en geroemd om zijn evocatie van de aard van de Thames Valley. Tussen de Rivieroever en de Wijde Wereld is het goed toeven, weet de lezer van De wind in de wilgen van Kenneth Grahame. Eén blik op de onsterfelijke tekeningen van Ernest Shepard is genoeg om te ... De wind in de wilgen (uit het Engels: The Wind in the Willows) van de Engelsman Kenneth Grahame is een van de bekendste kinderboeken aller tijden....

INFORMATIE

AUTEUR
Kenneth Grahame
DIMENSIE
6,79 MB
BESTANDSNAAM
De Wind In De Wilgen.pdf

OMSCHRIJVING

Sinds het verschijnen in 1908 van Kenneth Grahames De Wind in de Wilgen heeft dit boek vele generaties lezers betoverd, zowel jong als oud.

Wil je het boek lezen?De Wind In De Wilgen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kenneth Grahame. Lezen De Wind In De Wilgen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN