Doe het zero

Doe het zero - Jessie & Nicky Kroon | Fthsonline.com

... de ingrediënten staan vaak al in je keukenkastje! Houd het simpel ... Doe het zero - Standaard UitgeverijStandaard Uitgeverij ... . In Doe het zero delen Jessie en Nicky hun favoriete recepten voor een leuker leven met minder plastic. Zonder moeilijke ingrediënten of uren voorbereidingstijd. Crème, schoonmaakmiddelen of geurstokjes; het is binnen een handomdraai gemaakt. Doe het zelf, zero waste. In Doe het zero delen Jessie en Nicky hun favoriete recepten voor een leuker leven met minder plastic. Houd het simpel: zonder moeilijke ingrediënten of uren bereiding ... Broekhuis | Doe het zero, Jessie & Nicky Kroon ... . Houd het simpel: zonder moeilijke ingrediënten of uren bereidingstijd. Crème, schoonmaakmiddelen, vegan gehaktballetjes of geurstokjes; het is binnen een handomdraai gemaakt. Houd het simpel. In Doe het zero delen Jessie en Nicky hun favoriete recepten voor een leuker leven met minder plastic. Zonder moeilijke ingrediënten of uren voorbereidingstijd. Crème, schoonmaakmiddelen of geurstokjes; het is binnen een handomdraai gemaakt. En het beste is: de ingrediënten staan vaak al in je keukenkastje! ZES25 is het platform voor bedrijven en organisaties die werken aan Zero-emissie Stadslogistiek. Doe mee met Zero-emis...

INFORMATIE

AUTEUR
Jessie & Nicky Kroon
DIMENSIE
10,3 MB
BESTANDSNAAM
Doe het zero.pdf

OMSCHRIJVING

Jessie en Nicky delen simpele recepten om je eigen producten te maken zodat de wereld bespaart blijft van wegwerpplastic.Veel mensen willen graag minder (plastic) afval produceren, maar weten niet goed waar ze moeten beginnen. De truc volgens Jessieen Nicky? Houd het simpel. In Doe het zero delen Jessie en Nicky hun favoriete recepten voor een leuker leven met minder plastic.Zonder moeilijke ingrediënten of uren voorbereidingstijd. Crème, schoonmaakmiddelen of geurstokjes; het is binnen een handomdraai gemaakt. En het beste is: de ingrediënten staan vaak al in je keukenkastje! Naast recepten deelt het boek ook waardevolle achtergrondinformatie: welke schadelijke stoffen zitten er in reguliere schoonmaakproducten? Welke oliën zijn goed voor je huid en welke niet? En wat zijn quick fixes om eten te redden dat bijna vergaat?

Wil je het boek lezen?Doe het zero in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jessie & Nicky Kroon. Lezen Doe het zero Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN