geen - Tom Clancy: Vriend of vijand

geen - Tom Clancy: Vriend of vijand - Mark Greaney | Fthsonline.com

...houden en gevangengezet. Na jarenlang zonder problemen Iran te zijn binnengekomen, is hij ontmaskerd als CIA-agent ... Tom Clancy: Vriend of vijand | Boeken ... . De naam van Tom Clancy is eveneens verbonden aan diverse boekenseries zoals Net Force en Power Plays en diverse games zoals Ghost Recon en Splinter Cell, gebaseerd op ideeën van Tom Clancy. Na Clancy's dood zijn de boeken over Jack Ryan, in opdracht van de familie, geschreven door diverse schrijvers. Geen - Zonder mij | Olette Luitwieler. Zet op mijn lijst "Dit boek is niet door mij geschreven. Het is door mij ... Tom Clancy: Vriend of vijand - Mark Greaney ... ... . Geen - Zonder mij | Olette Luitwieler. Zet op mijn lijst "Dit boek is niet door mij geschreven. Het is door mij heen gekomen, blijk-baar stond ik ervoor open. Ik heb er niet om gevraagd, ik heb het zomaar ontvangen. Bestel Tom Clancy: Vriend of vijand van Mark Greaney. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Tom Clancy Vriend of vijand | ISBN 9789400509467 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Tom Clancy : vriend of vijand ... Deze gebruikersnaam moet uniek zijn binnen cWise (daar zorgt het systeem voor), en mag geen belediging voor anderen vormen (specifiek of algemeen) of obsceen taalgebruik bevatten. U mag zich niet voordoen als een andere persoon of instelling. Lees „Vriend of vijand" door Mark Greaney verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. In een restaurant in zijn woonplaats wordt een Amerikaanse marineofficier die met verlof is neergeschoten. Hoe de dader ... In een restaurant in zijn woonplaats wordt een Amerikaanse marineofficier die met verlof is neergeschoten. Hoe de dader zijn precieze verblijfplaats wist, is een raadsel. Op het vliegveld van ...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Greaney
DIMENSIE
10,23 MB
BESTANDSNAAM
geen - Tom Clancy: Vriend of vijand.pdf

OMSCHRIJVING

In een restaurant in zijn woonplaats wordt een Amerikaanse marineofficier die met verlof is neergeschoten. Hoe de dader zijn precieze verblijfplaats wist, is een raadsel.Op het vliegveld van Teheran wordt een Canadese zakenman aangehouden en gevangengezet. Na jarenlang zonder problemen Iran te zijn binnengekomen, is hij ontmaskerd als een CIA-agent. Maar waarom nu ineens?Al snel wordt duidelijk dat de Amerikanen te maken hebben met een datalek van desastreuze omvang. Zeer gevoelige informatie ligt op straat en de Verenigde Staten worden van alle kanten aangevallen. Het is aan John Clark en het team van de Campus om de bron van het lek te achterhalen voordat het te laat is. Maar er is maar één persoon die deze ramp een halt kan toeroepen: president Jack Ryan.

Wil je het boek lezen?geen - Tom Clancy: Vriend of vijand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Greaney. Lezen geen - Tom Clancy: Vriend of vijand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN