Hanesteen

Hanesteen - Michael Elias | Fthsonline.com

... gevestigd op Normastraat 10 te Apeldoorn en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed ... Hanesteen - Michael Elias | Boeken.com ... . Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 05054181 en is gelegen in Anklaar in de gemeente Apeldoorn. Bij Hanesteen Registergoed B.V. zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam. Hanesteen : roman. Michael Elias (auteur) Genre: Romans. Inhoud; Details; De trauma's van de concentratiekampervaringen van zijn vader werpen een schaduw over het leven van een dertiger, die kampt met psychoses. Onderwerp Psychosen Psychiatrie Hoop. Titel Hanesteen : roman Hanesteen door Michael Elias, EAN 9 ... Hanesteen is de eerste roman die Michael Elias heeft ... ... . Onderwerp Psychosen Psychiatrie Hoop. Titel Hanesteen : roman Hanesteen door Michael Elias, EAN 9789492754226. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer teksten en voorbeelden: over de schrijver(s) Hanesteen is het romandebuut van Michael Elias, die eerder over taal en cultuur schreef. Hij studeerde af op plat-Haags, promoveerde op raadselverhalen en voerde dertig jaar een taalpraktijk. Terreur is een heel doordacht instrument. In november 2011 werd de debuutroman In tijden van oorlog van Alexis Jenni (1963) bekroond met de prestigieuze Prix Goncourt. Prompt werd het vuistdikke boek een megaseller in Frankrijk en de auteur een wereldwijde literaire ster. Voordien gaf Jenni biologieles op een middelbare school in Lyon. Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door Trouw. 9789492754226 Elias, Michael - Hanesteen - Auteur: Michael EliasTitel: HanesteenTaal: NederlandsUitgever: Uitgeverij Brooklyn Afmetingen: 37x220x141 mm - Boekhandel Naboekov Hanesteen Michael Elias • Boek • paperback. Samenvatting . In het jaar dat Beatrix koningin wordt, zit Chiel Hanesteen als beginnend dertiger met een paar psychoses achter de rug in een inrichting. Zijn liefdesleven kende meer downs dan ups, op zijn werk liep hij vast en met het aanschaffen van een leren jasje was hij weinig opgeschoten. 6 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met kanten jasje! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Elias
DIMENSIE
12,55 MB
BESTANDSNAAM
Hanesteen.pdf

OMSCHRIJVING

In het jaar dat Beatrix koningin wordt, zit Chiel Hanesteen als beginnend dertiger met een paar psychoses achter de rug in een inrichting. Zijn liefdesleven kende meer downs dan ups, op zijn werk liep hij vast en met het aanschaffen van een leren jasje was hij weinig opgeschoten. Hoe nu verder? Chiels vader zat in de oorlog in een concentratiekamp, misschien ligt daar de oorzaak van zijn gekte. De misère toeschrijven aan zijn moeder, die hem met haar mateloze liefde bestookt, is ook een optie. Maar in de therapeutische gemeenschap krijgt hij te horen: 'Hoelang blijf jij nog met dat kamp van je vader leuren?' En: 'Waarom blijf je zeurboeken van mistroostige zielenknijpers over je moeder lezen?'Ingeklemd tussen de moraal van zijn jeugd, de angst voor het moderne leven en de troosteloze praktijken in de psychiatrie wil Chiel zichzelf van kant maken. Maar op zestig meter hoogte, starend in de diepte, durft hij de beslissende stap niet te zetten. Twee jaar later moet hij eraan geloven: de liefde biedt hoop op een blij verschiet.

Wil je het boek lezen?Hanesteen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Elias. Lezen Hanesteen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN