Hay

Hay - Sander Donkers | Fthsonline.com

...maliseren het aantal zitplaatsen rondom de tafel ... HAY design kopen? Bestel HAY tafels, stoelen en meer op ... ... . Mags Soft Low is designed with rounded edges formed from high-density foam padded with a layer of down. The result is a generous sofa that strikes a bold profile and exudes comfort no matter its configuration. HAY Design // Het Deense HAY bestaat pas sinds 2002 maar heeft inmiddels een ruim assortiment stoelen, tafels en kasten. Maar ook woonaccessoires als kussens, vloerkleden, barkrukken en banken en fauteuils. HAY toont aan dat design ook voor het grote pu ... Hay - Wikipedia ... . HAY toont aan dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60. Ze zien het als ... HAY design meubelen HAY: Scandinavisch, Deens design. Het in 2002 opgerichte merk HAY is een relatieve nieuwkomer in de design wereld. Een Deens merk dat design meubelen geïnspireerd uit de jaren 50 en 60 op de kaart zet. HAY. HAY zag in 2003 het licht in meubelland en kreeg veel bekendheid door de zeer geliefde designstukken die ze op de markt brengen. Naast stoelen, tafels en kasten introduceerde HAY prachtige woonaccessoires als kussens, kapstokken en haken, plaids, lampen en fauteuils. De kussens uit de Dot Cushion collectie zijn veelgevraagd. En wat dacht je van de barkrukken en banken? HAY bij de Bijenkorf. HAY is een Deens merk voor interieurdesign, opgericht in 2002. Het ambieert het Deense design terug te brengen op het hoge niveau van de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw, en wordt daardoor geïnspireerd om elke dag te streven naar het creëren van betekenisvol, duurzaam en oprecht design. HAY stoelen. Het Deense designlabel HAY heeft een prachtige collectie HAY stoelen op de markt ...

INFORMATIE

AUTEUR
Sander Donkers
DIMENSIE
6,63 MB
BESTANDSNAAM
Hay.pdf

OMSCHRIJVING

'Opeens was ik een superstar. Om me heen was het een gekkenhuis, helemaal geweldig. Ik kon alles krijgen wat ik wilde, en daar heb ik misbruik van gemaakt. Ik was gewoon onwijs arrogant, ik had maling aan heel de wereld. Je kon geen serieus woord met me wisselen, ik probeerde je alleen maar op het verkeerde been te zetten. Onhandelbaar was ik, klaar. Een ongeleid projectiel. Ik deed maar wat, en ik kwam overal mee weg. Daar kan je heel onuitstaanbaar van worden.''Ja, toen was ie echt een prinsje,' zegt Sandra. 'Maar hij is daarna keihard op z'n bek gegaan, hoor.'Barry Hay, leadzanger van de grootste rockband van Nederland: The Golden Earring. Zevenenzestig jaar, maar aan star quality nog geen gebrek. Superfit, karakteristieke kop met zonnebril, tatoeages, pikzwart haar en een stem die al vijftig jaar mensenmassa's over de hele wereld in beweging brengt. In Hay vertelt hij openhartig over zijn leven in en buiten de spotlights, over zijn roerige jeugd, familie, zijn band met moederland India, zijn grote liefde Sandra, en uiteraard zijn rise to stardom vol seks, drugs en rock 'n roll.

Wil je het boek lezen?Hay in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sander Donkers. Lezen Hay Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN