Jack Ryan 21 - Confrontatie

Jack Ryan 21 - Confrontatie - Mike Maden | Fthsonline.com

...Ryan. Tijdens een bezoek aan Teheran voor de inlichtingendienst heeft Jack Ryan jr ... Jack Ryan | Jack Ryan Wiki | Fandom ... . een… Meer. 4 99. Adviesprijs 13,99. Je bespaart 64%. Direct beschikbaar ... Onderdeel van de serie Jack Ryan. Een aanval op een olieboorinstallatie in Tsjaad wordt gevolgd door een terreuraanslag op een Amerikaans oorlogsschip. Terwijl president Jack Ryan zich voorbereidt op een topontmoeting met de Chinese president Zhao, siddert de wereld onder het geweld van een reeks raanslagen die niets met elkaar te maken lijken te hebben. Tijdens een missie op de Noordzee onder barre omstandigheden komen Jack Ryan Jr. ... bol.com | Jack Ryan 21 - Confrontatie (ebook), Mike Maden ... ... . Tijdens een missie op de Noordzee onder barre omstandigheden komen Jack Ryan Jr. en enkele van zijn collega's van de Campus bijna om het leven. Naar aanleiding van deze gebeurtenissen wordt Jack uit het black ops-team gezet en krijgt hij een eenvoudig klusje toebedeeld. Hij wordt naar Singapore gestuurd om de financiën van een bedrijf na te gaan in verband met Amerikaanse belangen die ... Specificatie Omschrijving; Titel: Jack Ryan - Tom Clancy Confrontatie: Auteur: Tom Clancy, Mike Maden: Uitgever: A.W. Bruna: ISBN: 9789400510326: Verschijningsdatum Lees „Tom Clancy confrontatie" door Mike Maden verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Tijdens een missie op de Noordzee onder barre omstandigheden komen Jack Ryan Jr. en enkele van zijn collega's van de Cam... Jack Ryan, historicus, ex-marinier en CIA-medewerker, krijgt opdracht de partijen voor te bereiden op de uitvoering ervan. Al snel treden echter tegenkrachten in werking: bepaalde terroristische groeperiongen voelen zich steeds meer in een isolement gedrukt door de verschuivingen in de politieke verhoudingen - steun van de Sovjets hebben ze niet meer te verwachten. Tijdens een missie op de Noordzee onder barre omstandigheden komen Jack Ryan Jr. en enkele van zijn collega's van de Campus bijna om het leven. Naar aanleiding van deze gebeurtenissen wordt Jack uit het black ops-team gezet en krijgt hij een eenvoudig klusje toebedeeld. Hij wordt ...

INFORMATIE

AUTEUR
Mike Maden
DIMENSIE
9,89 MB
BESTANDSNAAM
Jack Ryan 21 - Confrontatie.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Jack Ryan. Tijdens een missie op de Noordzee onder barre omstandigheden komen Jack Ryan Jr. en enkele van zijn collega's van de Campus bijna om het leven. Naar aanleiding van deze gebeurtenissen wordt Jack uit het black ops-team gezet en krijgt hij een eenvoudig klusje toebedeeld. Hij wordt naar Singapore gestuurd om de financiën van een bedrijf na te gaan in verband met Amerikaanse belangen die mogelijk op het spel staan. Maar algauw ontdekt hij dat het hier allerminst een routineklus betreft. Een mol diep in de organisatie moet worden ontmaskerd voordat er slachtoffers vallen. En terwijl Singapore zich opmaakt voor een van de zwaarste tropische stormen allertijden, strijkt een team huurmoordenaars neer om Jack uit de weg te ruimen.

Wil je het boek lezen?Jack Ryan 21 - Confrontatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mike Maden. Lezen Jack Ryan 21 - Confrontatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN