Jouw carrière, mijn carrière

Jouw carrière, mijn carrière - Jennifer Petriglieri | Fthsonline.com

...nterne opleidingsmogelijkheden, is bij ons met de juiste ingesteldheid, motivatie en leergierigheid voor iedereen een traject weggelegd ... Jouw carrière, mijn carrière van Jennifer Petriglieri ... ... . jouw carrière, mijn carrière Ï Ò in Noord-Amerika en Europa werken beide partners.1 Zelfs in landen als Japan, waar het aantal stellen met twee banen kleiner is, is sprake van een gestage groei. 2 Een logische verklaring voor deze trend is geld. In deze dure en onzekere tijden helpt het hebben van twee salarissen de al- Je kan jouw verzoeken sturen via [email protected] of per post: Stichting Mijn Carrière Postbus 556 2501 CN Den Haag. Om misbruik te voorkomen vragen wij, bij een verzoek tot inzage ... Mijn carrière bij Ad Ultima Group - senior profiel ... .nl of per post: Stichting Mijn Carrière Postbus 556 2501 CN Den Haag. Om misbruik te voorkomen vragen wij, bij een verzoek tot inzage, je te identificeren door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet niet om op de kopie jouw BSN én jouw pasfoto af te schermen. Jouw carrière Bij Aspen krijg je te maken met complexe uitdagingen en projecten als het gaat om veiligheid, compliancy en efficiency. Wij zijn daarom altijd op zoek naar slimme oplossingen, slimme technologiën en naar medewerkers die nèt even een stapje verder willen gaan. INSEAD-professor Jennifer Petriglieri beschrijft in haar boek 'Jouw carrière, mijn carrière' hoe je twee carrières wél effectief kunt combineren. Voor de meeste stellen geldt tegenwoordig dat beide partners werken. Binnen Mijn Carrière krijg je een persoonlijk opleidingsbudget. Dit budget kun je bijvoorbeeld gebruiken voor loopbaanadvies, een passende training, cursus of opleiding. Zo zetten we samen de volgende stap in jouw carrière. INSEAD-professor Jennifer Petriglieri beschrijft in haar boek 'Jouw carrière, mijn carrière' hoe je twee carrières wél effectief kunt combineren. Voor de m Jouw carrière, mijn carrière. Voor de meeste stellen geldt tegenwoordig dat beide partners werken. Dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee, want hoe zorg je dat je carrière maakt én blijft investeren in je relatie en gezin? Vaak betekent het voordeel van de ene partner automatisch dat de ander erop achteruitgaat. Je eindigt dan met een opoffering of een compromis waar je geen van ... Jouw carrière,...

INFORMATIE

AUTEUR
Jennifer Petriglieri
DIMENSIE
11,89 MB
BESTANDSNAAM
Jouw carrière, mijn carrière.pdf

OMSCHRIJVING

INSEAD-professor Jennifer Petriglieri beschrijft in haar boek ‘Jouw carrière, mijn carrière’ hoe je twee carrières wél effectief kunt combineren. Voor de meeste stellen geldt tegenwoordig dat beide partners werken. Dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee, want als de ene partner snel carrière maakt, betekent dat vaak automatisch dat de ander minder kansen krijgt. Je eindigt dan met een opoffering of compromis waar je geen van beiden gelukkig van wordt.Petriglieri deed jarenlang onderzoek en concludeerde dat er drie cruciale overgangsfasen zijn waar alle stellen vroeg of laat mee te maken krijgen. De eerste fase draait om de logistiek van twee drukke levens, al dan niet in combinatie met jonge kinderen. Dan volgt de midlife-fase: wat willen we nu echt? En in de derde fase komt het einde van het werkende leven in zicht en vragen beide partners zich af: wie zijn we nu?Aan de hand van oefeningen en herkenbare praktijkverhalen laat Petriglieri zien hoe je in elke fase het gesprek kunt aangaan. Niet alleen over praktische oplossingen, maar vooral ook over jullie wensen, dromen en principes. Met als resultaat een betekenisvolle relatie en carrière – voor jullie allebei.

Wil je het boek lezen?Jouw carrière, mijn carrière in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jennifer Petriglieri. Lezen Jouw carrière, mijn carrière Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN