Leven vanuit liefde

Leven vanuit liefde - Mia Leijssen | Fthsonline.com

... Want er lopen heel veel bedriegers op de wereld rond ... Home - Leven vanuit de bron ... . 2 Zó kunnen jullie de Geest van God herkennen: ... Mijn hart verbonden aan mijn grote liefde ('59) Naast de opleiding die 'leven' heet en mij nog dagelijks lessen brengt, heb ik diverse opleidingen gevolgd in de begeleidende en coachende sfeer, met name in het systemisch werk. Ik werk vanuit mijn ervaring als dochter, moeder, ex- echtgenote, vriendin en 28 jaar werken als begeleider/coach. Ik wil leven vanuit de liefde. Kiezen voor positivi ... bol.com | Leven vanuit liefde (ebook), Mia Leijssen ... ... . Ik wil leven vanuit de liefde. Kiezen voor positiviteit en niet voor angst. Het is een levensstijl die leuk klinkt maar in de praktijk soms moeilijk is. Daar gaat deze video over. Hoe doe je dat ... Leven vanuit Liefde betekent leven in het moment. Wanneer je keuzes maakt vanuit je hart, leidt de weg altijd naar thuiskomen bij jezelf. Of de weg nou vol is van vreugde, of verdriet. Het leven wordt weer jouw leven. Jij creëert vanuit je liefde een leven wat bij jou past. Het stimuleert je gezondheid, het brengt harmonie in je relaties, je bruist van passie en trekt daarmee het goede naar je toe. Leven vanuit liefde en vertrouwen. Ik was eigenlijk van plan om niks over Corona te delen, want 'alles wat je aandacht geeft groeit'. Maar ik besefte dat er mensen zijn die zich angstig voelen. Ik sta voor leven vanuit liefde en vertrouwen, en dat helpt mij nu enorm.💜Hoe reageer jij op dit hele gebeuren? Leven vanuit Liefde weekend voor paren. vrijdag 20 november 2020 20:00 uur - zondag 22 november 2020 17:00 uurAanmelden. Gegeven door: Dick Nijssen, Anja Gijsbers Kosten: € 315.00 Inclusief volpension Dit weekend kan ook binnen de regels van de 1,5 m samenleving plaatsvinden! Leven vanuit liefde helpt lezers aan de hand van concrete voorbeelden en vele praktische oefeningen op weg naar een leven in balans. Het nieuwe, inspirerende boek van prof. dr. Mia Leijssen Gebaseerd op de succesvolle online opleiding 'Existentieel welzijn', ... Vanuit liefde en compassie leven. De basis leg je dus zelf. Vanuit verbinding die je met jezelf hebt gelegd en de liefde die je naar jezelf voelt. Zorg dat de universele bron der liefde, jouw hart dus, te allen tijde toegankelijk en ontvankelijk is. Leven vanuit liefde heeft niets met perfectie te maken. Als je zo denkt, komt het oordelen weer om de hoek kijken. Leven vanuit liefde is dat je elke keuze die op je weg komt, benadert vanuit liefde. Het kan zijn dat iets anders uitpakt dan je op het moment van kiezen in gedachten had. Of dat je iets over het hoofd hebt gezien....

INFORMATIE

AUTEUR
Mia Leijssen
DIMENSIE
4,78 MB
BESTANDSNAAM
Leven vanuit liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Mia Leijssen brengt een nieuwe visie op welzijn en geluk Hoe anders zou het leven zijn wanneer de ontwikkeling van liefdevolle mensen onze prioriteit zou zijn? Leven vanuit liefde, op fysiek, sociaal, psychisch en spiritueel vlak, is misschien wel de essentie van ons zijn in deze wereld. Pas als we voldoende aandacht hebben voor deze vier dimensies en onze menselijke kwetsbaarheid en kracht erkennen, ontstaat er existentieel welzijn. Dit boek is bedoeld voor mensen die zoeken naar nieuwe wegen om existentieel welzijn voor zichzelf en anderen te ondersteunen en te bevorderen. Een onmisbare handleiding die inzichten uit de positieve psychologie integreert, en inspireert om de complexiteit van het leven te verwelkomen.

Wil je het boek lezen?Leven vanuit liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mia Leijssen. Lezen Leven vanuit liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN