(op)nieuw geleerd, oud gedaan

(op)nieuw geleerd, oud gedaan - Ruud Dirkse | Fthsonline.com

...'. Begeleiden gebruik tabletcomputers door mensen met dementie Hoe leer je iemand met dementie foto's kijken, beeldbellen, muziek luisteren e ... (Op)nieuw geleerd, oud gedaan - In voor zorg! ... .d.? Bijna iedere persoon m... In (Op)nieuw geleerd, oud gedaan bundelen de auteurs op begrijpelijke wijze de nieuwste wetenschappelijke inzichten en geven handige richtlijnen. De auteurs geven informatie over vormen van dementie, de werking van het geheugen en de theorie van het lerend vermogen. '(Op)nieuw geleerd, oud gedaan, over het lerend vermogen van mensen met dementie' door Ruud Dirkse, Roy Kessels, Frans Hoogeveen, Irmgard V ... Bureau ISBN - (Op)nieuw geleerd, oud gedaan ... . '(Op)nieuw geleerd, oud gedaan, over het lerend vermogen van mensen met dementie' door Ruud Dirkse, Roy Kessels, Frans Hoogeveen, Irmgard Van Dixhoorn Verhoeven - Onze prijs: €23,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. (Op)nieuw geleerd, oud gedaan is een geweldig boek. We raden u aan het boek van (Op)nieuw geleerd, oud gedaan PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur (Op)nieuw geleerd, oud gedaan '(Op)nieuw geleerd, oud gedaan' gaat helemaal over het lerend vermogen van mensen met dementie. Want in tegenstelling tot wat veel mensen denken, is het mogelijk om mensen met dementie te laten leren. Sterker nog, dit lerend vermogen is niet 'uit te zetten'. Het hoopgevende (Op)nieuw geleerd, oud gedaan staat vol tips om dit leren als familielid of zorgverlener te stimuleren.De grote hoeveelheid ervaringsverhalen inspireert en vertaalt de theorie naar de praktijk. Door de colleges van Stichting Oud Geleerd Jong G...

INFORMATIE

AUTEUR
Ruud Dirkse
DIMENSIE
11,89 MB
BESTANDSNAAM
(op)nieuw geleerd, oud gedaan.pdf

OMSCHRIJVING

Veel familieleden en zorgverleners weten niet dat mensen met dementie nog goed in staat zijn om nieuwe dingen te leren. En dat terwijl dit lerend vermogen een enorme invloed heeft op de kwaliteit van leven van de persoon in kwestie en zijn omgeving. Dit lerend vermogen is zowel bij mensen met beginnende als mensen met gevorderde dementie nog aanwezig. In dit boek leggen wij uit wat er in de hersenen gebeurt bij dementie en hoe het kan dat mensen met dementie nog kunnen leren. Het hoopgevende (Op)nieuw geleerd, oud gedaan staat vol tips om dit leren als familielid of zorgverlener te stimuleren. De grote hoeveelheid ervaringsverhalen inspireert en vertaalt de theorie naar de praktijk.(Op)nieuw geleerd, oud gedaan is het tweede boek in de reeks "Moderne Dementiezorg'.Het eerste boek, Had ik het maar geweten, is uitgegroeid tot het best verkochte informatieve boek over dementie in Nederland.

Wil je het boek lezen?(op)nieuw geleerd, oud gedaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ruud Dirkse. Lezen (op)nieuw geleerd, oud gedaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN