Alles Wat Je Moet Weten Over De Overgang

Alles Wat Je Moet Weten Over De Overgang - Saron Petronilia | Fthsonline.com

...et de overgang om te kunnen gaan. Koop Alles wat je moet weten over de overgang van Petronilia, Saron met ISBN 9789491442612 ... Expertboek | Alles wat je moet weten over de overgang ... . Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Alles wat je moet weten over de overgang ... de overgang. Niet zo rond je vijftigste en niet per se met het opvliegers of een wegblijvende menstruatie, ... Alles wat je moet weten over de overgang. Formaat: Ebook Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 8,22 Excl. BTW check Vo ... bol.com | Alles wat je moet weten over de overgang (ebook ... ... . Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 8,22 Excl. BTW check Volledige prijs. Alles wat je moet weten over de overgang van EPC naar BENG. Delen 0 Delen 0 Delen 0 Delen 0 Reageren Delen. Delen favorite. Reageren Duurzaamheid is een belangrijk thema voor de Europese Unie en de Nederlandse overheid. Daarom ... Over Saron Petronilia. Saron Petronilia schreef eerder 'Alles wat je moet weten over de overgang'. Petronilia is naast auteur en spreker ook coach. "De overgang is de meest vruchtbare periode in een vrouwenleven. Het is geen tijd om bij de pakken neer te zitten, het is tijd om te oogsten." ik de allerleukste en interessantste artikels over de overgang. Alles wat je moet weten, maar wat niemand je ooit vertelde. Want helaas; tot op heden is praten over de overgang toch nog een beetje taboe… Partner in crime Bij de uitwerking van dit e-book, kon ik ook weer beroep doen op de kennis van Leen Steyaert. Zij is Vlaan- Lees „Alles wat je moet weten over de overgang" door Saron Petronilia verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Ergens rond je vijfenveertigste begint het: de overgang. Niet zo rond je vijftigste en niet per se met het opvliegers of... Niet allemaal terecht. Maar de overgang is onmiskenbaar voor de meeste vrouwen een ingrijpende periode, zowel lichamelijk (hormonaal) als geestelijk. In de overgang gaan de eierstokken minder vrouwelijke hormonen produceren. Bij de meeste vrouwen begint dit proces rond hun 45e-48e jaar. Met deze test kun je testen of je al in de overgang bent. Alles wat je moet weten over de overgang (D...

INFORMATIE

AUTEUR
Saron Petronilia
DIMENSIE
9,97 MB
BESTANDSNAAM
Alles Wat Je Moet Weten Over De Overgang.pdf

OMSCHRIJVING

Ergens rond je vijfenveertigste begint het: de overgang. Niet zo rond je vijftigste en niet per se met het opvliegers of een wegblijvende menstruatie, zoals velen denken. De overgang is in onze westerse cultuur een beladen fenomeen, maar dankzij dit positieve en taboedoorbrekende boek hoeft geen enkele vrouw er nog langer tegen op te zien. Integendeel. Vrouwen in de overgang beginnen met levenswijsheid aan hun nieuwe jeugd, de tweede helft van hun leven.Dit boek is een handige gids bij alle veranderingen in de overgang. Met ruime aandacht voor lichamelijke veranderingen, de psychologische en spirituele kant, schoonheid, relaties en seksualiteit.

Wil je het boek lezen?Alles Wat Je Moet Weten Over De Overgang in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Saron Petronilia. Lezen Alles Wat Je Moet Weten Over De Overgang Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN