Als de sluier wordt opgelicht

Als de sluier wordt opgelicht - Richard Hoofs | Fthsonline.com

...t primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak Het boek Als de sluier wordt opgelicht, geschreven door Richard Hoofs, koopt u bij Boeken ... Als de sluier wordt opgelicht: Verhalenbundel: Amazon.de ... ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Als de sluier tussen leven en dood wordt opgelicht. ... Maar toen ik het antwoord kreeg en letterlijk getoond werd, als in een film, tot welke misdaden de mens gedreven wordt, besefte ik hoe overmoedig ik geweest was met mijn intentie en smeekte ik dat het zou stoppen. 'Als de sluier wordt opgelicht' is een persoonlijk verhaal, geschreven vanuit zijn beleving en gevoel. Ontroerende en bijzondere verhalen van stervenden en hun dierbaren. Hij tekenende ze op als arts en betrokkene. Ook zijn eigen leven is erdoor verdiept en verrijkt. Als de sluier w ... Obelisk Boeken | Als de sluier wordt opgelicht (Richard Hoofs) ... . 'Als de sluier wordt opgelicht' is een persoonlijk verhaal, geschreven vanuit zijn beleving en gevoel. Ontroerende en bijzondere verhalen van stervenden en hun dierbaren. Hij tekenende ze op als arts en betrokkene. Ook zijn eigen leven is erdoor verdiept en verrijkt. Als de sluier wordt opgelicht Verhalenbundel. Richard Hoofs. Als de sluier wordt opgelicht Verhalenbundel. Richard Hoofs . Dit boek is voor iedereen die te maken heeft met het verlies van een dierbare of geliefde en die zelf achterblijft met vragen over de zin en betekenis van de dood. En het boek is voor mensen ... 'Als de sluier wordt opgelicht' is een persoonlijk verhaal, geschreven vanuit zijn beleving en gevoel. Ontroerende en bijzondere verhalen van stervenden en hun dierbaren. Hij tekenende ze op als arts en betrokkene. Ook zijn eigen leven is erdoor verdiept en verrijkt. Als de sluier wordt opgelicht | Richard Hoofs. Verhalenbundel. Zet op mijn lijst . Dit boek is voor iedereen die te maken heeft met het verlies van een dierbare of geliefde en die zelf achterblijft met vragen over de zin en betekenis van de dood. Dit boek is voor iedereen die te maken heeft met het verlies van een dierbare of geliefde en die zelf achterblijft met vragen over de zin en betekenis van de dood. En het boek is voor mensen die worstelen met de verwerking van ...

INFORMATIE

AUTEUR
Richard Hoofs
DIMENSIE
4,68 MB
BESTANDSNAAM
Als de sluier wordt opgelicht.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is voor iedereen die te maken heeft met het verlies van een dierbare of geliefde en die zelf achterblijft met vragen over de zin en betekenis van de dood. En het boek is voor mensen die worstelen met de verwerking van hun verdriet. We zijn allemaal sterfelijk en toch is er in onze maatschappij veel angst voor het onvermijdelijke; spreken over de dood is vaak lastig. Het lezen van ervaringen van anderen kan veel angst en onzekerheid wegnemen, zowel bij de stervende, als de nabestaanden. Verhalen bieden hen steun en troost; geven nieuwe en onverwachte inzichten die het afscheid makkelijker kunnen maken.Deze waargebeurde en bijzondere ervaringen zijn opgetekend door een arts die nauw betrokken was bij het stervensproces. Verhalen van gewone mensen, sprekend van hart tot hart.Het stervensproces is een belangrijk aspect van het werk van de huisarts en Richard Hoofs laat ons iets van dat belangrijke werk zien. Het sterven heeft op alle betrokkenen een enorme impact. Daar goed mee omgaan kan ons verder helpen op onze weg door het leven. Na een vaak donkere en zware tijd, kan het licht weer doorbreken. Richard Hoofs is regulier huisarts, coach, acupuncturist en schrijver. 'Als de sluier wordt opgelicht' is een persoonlijk verhaal, geschreven vanuit zijn beleving en gevoel. Ontroerende en bijzondere verhalen van stervenden en hun dierbaren. Hij tekenende ze op als arts en betrokkene. Ook zijn eigen leven is erdoor verdiept en verrijkt.

Wil je het boek lezen?Als de sluier wordt opgelicht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard Hoofs. Lezen Als de sluier wordt opgelicht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN