Basisgids Spinnen

Basisgids Spinnen - Caroline Elfferich | Fthsonline.com

...ie voor de leek nauwelijks te onderscheiden zijn ... Basisgids Spinnen - Caroline Elfferich - 9789050116671 ... ... . Dit boek is anders: ... Fnac: kennismaking met spinnen en hun verwanten, Basisgids Spinnen, Caroline Elfferich". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . De ideale basisgids voor beginners en amateurs! De meeste spinnengidsen richten zich op determinatiekenmerken die voor de leek nauwelijks te onderscheiden zijn. Dit boek is anders: het is een praktische gids ... Basisgids spinnen - Caroline Elfferich | Boeken.com ... . Dit boek is anders: het is een praktische gids voor de gewone natuurliefhebber die graag de Nederlandse spinnen wil leren herkennen. Het behandelt 70 algemene spinnensoorten, met compacte teksten en prachtige kleurenfoto's per soort ... De ideale basisgids voor beginners en amateurs. De meeste spinnengidsen richten zich op determinatiekenmerken die voor de leek nauwelijks te onderscheiden zijn. Dit boek is anders: het is een praktische gids voor de gewone natuurliefhebber die graag de Nederlandse spinnen wil leren herkennen. De ideale basisgids voor beginners en amateurs. De meeste spinnengidsen richten zich op determinatiekenmerken die voor de leek nauwelijks te onderscheiden zijn. Dit boek is anders: het is een praktische gids voor de gewone natuurliefhebber die graag de Nederlandse spinnen wil leren herkennen. Het behandelt 70 algemene spinnensoorten, met compacte teksten en prachtige kleurenfoto's per soort ... Basisgids Spinnen: Van: Caroline Elfferich met foto's van Peter Koomen, Marnix Bos e.a. Uitgever: KNNV Uitgeverij: ISBN: 978 90 501 166 71: Verschenen: oktober 2018: Prijs: € 21,95: Verkrijgbaar bij: Alle boekhandels en indien u online wenst te winkelen, raden we deze webwinkel van een echte boekhandel aan. Dan blijven die ook bestaan....

INFORMATIE

AUTEUR
Caroline Elfferich
DIMENSIE
10,85 MB
BESTANDSNAAM
Basisgids Spinnen.pdf

OMSCHRIJVING

De ideale basisgids voor beginners en amateurs. De meeste spinnengidsen richten zich op determinatiekenmerken die voor de leek nauwelijks te onderscheiden zijn. Dit boek is anders: het is een praktische gids voor de gewone natuurliefhebber die graag de Nederlandse spinnen wil leren herkennen. Het behandelt 70 algemene spinnensoorten, met compacte teksten en prachtige kleurenfoto's per soort. De gids geeft achtergrondinformatie over de biologie van spinnen en aandachtspunten bij het spinnen kijken, inclusief informatie over webben, eicocons en gedrag.

Wil je het boek lezen?Basisgids Spinnen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Caroline Elfferich. Lezen Basisgids Spinnen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN