De wadden

De wadden - D. van Goethem | Fthsonline.com

...ca. 5 minuten. Direct naar: > 300+ vakantieverblijven op Vlieland > 900+ vakantieverblijven op Terschelling > 600+ vakantieverblijven op Ameland > 300+ vakantieverblijven op Schiermonnikoog > 80+ vakantieverblijven op Texel > 10+ vakantieverblijven langs de Groninger- en Friese waddenkust en rondom het Lauwersmeer ... Laat je inspireren - de Friese Wadden ... . Kies direct je favoriete vakantieplek Zoek & Boek voor het hele overzicht en alle zoekopties Hotel de Wadden (3-sterren) op Vlieland ligt verscholen aan de historische Dorpsstraat van het dorpje Oost-Vlieland. Ooit was de lokale zeevaartschool in het pand gevestigd. Dit gezellige en eigentijdse familiehotel op Vlieland heeft een warme en persoonlijke sfeer. Hotel Pension de Wadden lies in the heart of West-Terschelling, near the lighthouse Brandaris. We do speak English. Herzlich willkommen. Das Hotel Pension de Wadde ... WestCord Hotel de Wadden l Officiële Website ... . Ooit was de lokale zeevaartschool in het pand gevestigd. Dit gezellige en eigentijdse familiehotel op Vlieland heeft een warme en persoonlijke sfeer. Hotel Pension de Wadden lies in the heart of West-Terschelling, near the lighthouse Brandaris. We do speak English. Herzlich willkommen. Das Hotel Pension de Wadden liegt im Zentrum von West-Terschelling, am Fusse des Leuchtturms Brandaris. Wir sprechen gut Deutsch und Schweizerdeutsch.(für deutsch klicken Sie bitte auf die Schweizer Fahne) Basisschool de Wadden is een protestants christelijke basisschool die onderdeel uitmaakt van stichting Salomo. Dit houdt in dat wij als team, samen met kinderen en ouders, inhoud en vorm willen geven aan datgene wat er in de Bijbel staat over hoe wij als mensen met elkaar in deze wereld moeten samenleven. Wadden in Groningen. De Groninger Waddenkust grenst aan UNESCO Werelderfgoed Waddenzee. Een bijzonder gebied, waarvoor de basis is gelegd in de ijstijd en dat in samenspel tussen mens en zee verder gevormd is. Bij De Wadden gaan we een extra dimensie toevoegen. Maar vergeet niet dat er altijd plaats is voor een onvergetelijk feestje!!!! •Springen en klimmen op de vulkaan en piratenboot •Glij vliegensvlug omlaag op een twee verdiepings hoge freefall glijbaan •Vallen door de elastieken powertoren De waddennatuur ervaren langs de gehele waddenkust van Nederland? Bekijk onze favoriete natuurplekken van de Wadden per locatie. Uw waddenvakantie begint bij WaddenVakanties! In welke periode u ook naar de Wadden gaat, vakantie vieren kan er altijd. De stranden zijn zowel in de zomer als winter een perfect decor om lekker uit te waaien. Hoewel elk eiland zijn eigen karakter heeft, ontspannen uitwaaien kan je vanuit je vakantiehuis op de Waddeneilanden op en top. Welkom op recreatiepark de Friese Wadden, gelegen in een van de puurste stukjes Nederland, direct aan de Elfstedenroute en aan het sinds kort geopende Elfstedenpad, dichtbij de Waddenzee, in een uniek stukje natuur...

INFORMATIE

AUTEUR
D. van Goethem
DIMENSIE
12,62 MB
BESTANDSNAAM
De wadden.pdf

OMSCHRIJVING

Diederik van Goethem heeft met DE WADDEN het laatste stuk oernatuur van Nederland vastgelegd. Op een bijzondere en karakteristieke wijze laten zijn foto's het rijke, natuurlijke, maar ook kwetsbare leven van de Wadden zien. Dit is het laatste landschap dat niet in hoge mate door de mens gemaakt is en waar de natuurkrachten nog vrij spel hebben.

Wil je het boek lezen?De wadden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D. van Goethem. Lezen De wadden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN