Hoe denkt je hond?

Hoe denkt je hond? - Bo Söderström | Fthsonline.com

...r wanneer ze hun hoofd wegtrekken is dat duidelijk een teken dat ze het niet waarderen ... Hoe denkt je hond? door Bo Söderström (Boek ... ... . Wil je een hond echt laten weten dat je ze met een klopje beloont, doe dat dan zacht op hun onderrug, vlakbij de staartinplant. Je zult meteen merken hoe fijn ze dat vinden ... Hoe denkt je hond? van Bo Söderström bevat actuele wetenschappelijke bevindingen over het opvoeden van honden en het sociale samenspel tussen hond en mens. Welk gedrag van wolven en honden is aangeboren en wat is de invloed van de omgeving ... Vijf makkelijke manieren om je hond te tonen dat jij de ... ... . Welk gedrag van wolven en honden is aangeboren en wat is de invloed van de omgeving waarin ze opgroeien op ze? Hoe denkt je hond? van Bo Söderström bevat actuele wetenschappelijke bevindingen over het opvoeden van honden en het sociale samenspel tussen hond en mens. Welk gedrag van wolven en honden is aangeboren en wat is de invloed van de omgeving waarin ze opgroeien op ze? Je kunt je teefje een beetje helpen door veel met haar te gaan wandelen en haar af te leiden. Omgaan met agressie. Wanneer de hond echt agressief wordt tijdens een schijnzwangerschap, moet je haar goed in de gaten houden. Mogelijk valt ze aan als je een speeltje weghaalt of haar 'nestje' verstoord, en dat kan gevaarlijk zijn. Bestel Hoe denkt je hond? van Bo Söderstrom. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Hoe denkt uw hond Manier van "denken" en leren van uw hond. Honden zien mensen als honden en mensen zien honden als mensen. Een hond maakt zijn bedoelingen overwegend duidelijk door middel van lichaamshoudingen en door het vertonen van bepaald gedrag (er zijn meer dan 70 bekende gedragskenmerken bij een hond). Hoe denkt je hond? van Bo Söderström bevat actuele wetenschappelijke bevindingen over het opvoeden van honden en het sociale samenspel tussen hond en mens. Welk gedrag van wolven en honden is aangeboren en wat is de invloed van de omgeving waarin ze opgroeien op ze? We hebben nu besproken hoe een hond normaal zou moeten lopen. Maar hoe loopt een hond met een klacht. Denkende aan kreupelheid of neurologische problematieken. Of zelfs met een geamputeerde poot. Kreupelheid. Wat zie je bij een kreupele hond? Is jouw hond wel eens kreupel geweest? Of is deze op dit moment kreupel? Wat denk je te zien bij een ... Trainen met je hond is een leuke hobby. En soms is het ook noodzaak, denk aan het leren 'niet op te springen', 'niet trekken aan de lijn' en nog meer situaties. Je kunt trainen via een hondenschool, of zelf thuis....

INFORMATIE

AUTEUR
Bo Söderström
DIMENSIE
12,53 MB
BESTANDSNAAM
Hoe denkt je hond?.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe denkt je hond? van Bo Söderström bevat actuele wetenschappelijke bevindingen over het opvoeden van honden en het sociale samenspel tussen hond en mens. Welk gedrag van wolven en honden is aangeboren en wat is de invloed van de omgeving waarin ze opgroeien op ze? Het onderzoek naar hondengedrag is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en met dit boek ben je op de hoogte van fascinerende nieuwe feiten. Het helpt je de signalen van je hond beter begrijpen en verbetert de relatie tussen jou en je trouwe viervoeter!

Wil je het boek lezen?Hoe denkt je hond? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bo Söderström. Lezen Hoe denkt je hond? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN