I love sweaters

I love sweaters - Fran Vanseveren | Fthsonline.com

...e sweaters om zelf te naaien. Gedrukt boek ... I Love Hockey Sweater - Bestel je makkelijk en voordelig ... ... . Werkbeschrijvingen met patronen voor het zelf naaien van sweaters. Genre Non-Fictie Onderwerpen Hobby's, Naaipatronen, Ontwerpen, knippen en naaien van kleding, Truien Taal Nederlands Meer informatie Uitgever Lannoo, Tielt Verschenen 2017 In I love sweaters staan 15 modellen waar je zó mee aan de slag kunt. Een uniek kledingstuk voor kinderen, tieners, mannen en vrouwen. De modellen gaan van maat 92 tot maat XXL ... Recensie I love sweaters met interview Fran Vanseveren. 15 ... ... . De modellen gaan van maat 92 tot maat XXL.Stoere, baggy sweaters, comfortabele hoodies, omkeerbare sweaters... een boek vol inspiratie!Eenvoudige uitleg en duidelijke tekeningenTwee patroonbladenZowel voor beginners als gevorderden I love Wales sweater / trui zwart dames, voor de echte Wales fan of supporter. Op deze zwarte sweater staat in het groot: I (love) Wales, met de vlag van Wales in de vorm van een hartje. Leuke trui om cadeau te geven aan iemand die van Wales / Groot-britannie houdt of daarnaartoe op bezoek gaat. I love sweaters by spoetniksels - 22:02 Hoe zalig is het als je een lap stof tegenkomt . in de winkel en dat er in je hoofd al direct een plan . ontstaat en je weet wat je wilt maken. Zeker als die zelfkant ook zo'n leuke details bevat! Mijn jongens waren al langer vragende partij. De titel van een boek dat november vorig jaar uitkwam. Ik twijfelde even of ik het wel nodig had. Want ik heb reeds enkele favoriete sweaterpatronen. Maar met 3 mannen in huis kan wat variatie nooit kwaad. Bovendien staan in het boek ook damestruien, waarvan één met verlaagde schoudernaad. Iets wat ik wel eens voor… Feb 17, 2013 - Well, what can I say? I just love sweaters!. See more ideas about Sweaters, Fashion, Style. De sweater valt comfortabel om het lichaam, is heerlijk warm en van veel betere kwaliteit dan de allereerste I LOVE VOLLEYBALL sweater. Deze capuchon trui is voorzien van twee kangoeroezakken aan de voorkant en (uiteraard) een handige capuchon. Het gewicht bedraagt maar 280 gram en de sweater is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester....

INFORMATIE

AUTEUR
Fran Vanseveren
DIMENSIE
8,72 MB
BESTANDSNAAM
I love sweaters.pdf

OMSCHRIJVING

In I love sweaters staan 15 modellen waar je zo mee aan de slag kunt. Een uniek kledingstuk voor kinderen, tieners, mannen en vrouwen. De modellen gaan van maat 92 tot maat XXL.Stoere, baggy sweaters, comfortabele hoodies, omkeerbare sweaters... een boek vol inspiratie!Eenvoudige uitleg en duidelijke tekeningenTwee patroonbladenZowel voor beginners als gevorderdenMeer boeken van Fran Vanseveren.

Wil je het boek lezen?I love sweaters in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fran Vanseveren. Lezen I love sweaters Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN