Je gezondheid in eigen handen

Je gezondheid in eigen handen - Miek Maes | Fthsonline.com

...! Veel mensen zijn ziek zonder te weten waarom ... Je gezondheid in eigen handen van | Boek en recensies ... ... . In haar gezondheidspraktijk ziet Miek Maes dagelijks patiënten met allergieën, migraine, maag-, darm- en huidklachten, overgewicht, emotionele schommelingen en allerlei andere chronische aandoeningen en auto-immuunziekten. Vaak probeerden ze al tal van behandelingen uit, zonder resultaat. 'Gezondheid begint op je bord', stelt Miek Maes. In Je ... Neem je gezondheid in je eigen handen Gezondheid is simpel te bereiken door te beginnen om onze denkbeelden te herzien. Wat ik dacht bleek niet de waarheid! Ons geh ... Je gezondheid in eigen handen - Miek Maes | 9789463830331 ... ... . Wat ik dacht bleek niet de waarheid! Ons geheugen is net als die oude harde schijf van de computer, onsamenhangende informatie die we moeten bundelen tot een begrijpelijk geheel. Gezondheid in eigen hand! Preventie wordt onze nieuwe zorg. ... Zodat je je eigen persoonlijke doelen kunt behalen en langer gezond en vitaal blijft. Ruim 60% van de chronische aandoeningen is vermijdbaar. 87% past levensstijl aan. Is er sprake van een gezondheidsprobleem, ... Smovey, je gezondheid in eigen handen nemen Johann Salzwimmer kon steeds minder goed bewegen. De Oostenrijkse tennisleraar kreeg op zijn 55e de diagnose Parkinson. Wil jij je gezondheid in eigen hand nemen en zelf de regie nemen over je eigen leven? Met kinesiologie spoor je energieblokkades op en stimuleer je het zelfgenezend vermogen zodat je je fit en vitaal voelt en gezondheidsklachten en stress verminderen. Door spiertesten raadpleeg je de wijsheid van het lichaam, worden onbewuste achtergronden je bewust en kun je zelf bijdragen aan je herstel en ... Laat je niets wijsmaken! ... Posted in Adolescent en Omgang, Blog en Nieuws, gezondheid, In eigen handen Ouders, jongeren, Kind en Opvoeding, Levenslust, ontspanning, Problemen met een kleuter, Problemen met Peuter, Puber en Opvoeding, Schoolkind en Opvoeding. Ik heb ADHD !!...

INFORMATIE

AUTEUR
Miek Maes
DIMENSIE
10,94 MB
BESTANDSNAAM
Je gezondheid in eigen handen.pdf

OMSCHRIJVING

Veel mensen zijn ziek zonder te weten waarom. In haar gezondheidspraktijk ziet Miek Maes dagelijks patiënten met allergieën, migraine, maag-, darm- en huidklachten, overgewicht, emotionele schommelingen en allerlei andere chronische aandoeningen en auto-immuunziekten. Vaak probeerden ze al tal van behandelingen uit, zonder resultaat. "Gezondheid begint op je bord', stelt Miek Maes. In Je gezondheid in eigen handen toont ze met vele voorbeelden aan hoe onze voeding en onze gezondheid samenhangen. Door bepaalde voedingsmiddelen te mijden en 10 keukenroutines te volgen, kun je zelf stappen in de goede richting zetten. Dit boek bevat een schat aan recepten, tips en verrassende inzichten die kunnen helpen om gezond te worden en te blijven!MIEK MAES kreeg zelf tien jaar geleden te horen dat ze een auto-immuunziekte had. Als jonge moeder zette ze alles op alles om te genezen en verdiepte ze zich in de voedingsgeneeskunde. Vandaag runt zij een drukbezocht gezondheidscentrum in Diepenbeek, waar zij zeer goede resultaten boekt met haar methode.

Wil je het boek lezen?Je gezondheid in eigen handen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Miek Maes. Lezen Je gezondheid in eigen handen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN