Loop nooit weg zonder helm

Loop nooit weg zonder helm - Camille Bordas | Fthsonline.com

...es) van het Engelse origineel ( How to Behave in a Crowd) door Gertrud Maes ... Loop nooit weg zonder helm van Camille Bordas | Boek en ... ... . ISBN 978-90-4682-550-1, 318 pagina's, €22,99. Loop nooit weg zonder helm (Paperback). 'Een luchtige, maar o zo gevoelige en gelukkig ook geestige roman die blij en hoopvol stemt.' ZIN'Uit! En ik heb... Loop nooit weg zonder helm. Isidore Mazal is elf jaar oud en de jongste zoon in een gezin met zes kinderen. Zijn broers en zussen zijn allemaal superintelligent, hij is gevoelig. Berenice, Aurore en Leonard behalen al voor hun vierentwintigste doctorat ... Loop nooit weg zonder helm eBook door Camille Bordas ... ... . Berenice, Aurore en Leonard behalen al voor hun vierentwintigste doctoraten. Jeremy is een muzikaal genie en Simone, dertien jaar oud, is overal goed in. Ze weet zeker dat ze later beroemd zal worden. Plus Boekrecensie Loop nooit weg zonder helm is charmant, geestig en diep ontroerend Dirk Jan Arensman 8 mei 2020, 15:50 Camille Bordas, Loop Nooit Weg Zonder Helm. Vertaald door Gertrud Maes ... Loop nooit weg zonder helm is haar eerste roman geschreven in het Engels. De Nederlandse vertaling van de titel is ietwat onhandig. De originele titel is How to behave in a crowd en dat is wat Izzy doet: hij laveert voorzichtig tussen zijn broers en zussen, als een kleine spil om deze uitzonderlijke familie bijeen te houden. Loop nooit weg zonder helm. Bekijk alles van Camille Bordas. ISBN. 9789046825501. L...

INFORMATIE

AUTEUR
Camille Bordas
DIMENSIE
4,80 MB
BESTANDSNAAM
Loop nooit weg zonder helm.pdf

OMSCHRIJVING

'Een luchtige, maar o zo gevoelige en gelukkig ook geestige roman die blij en hoopvol stemt.' ZIN'Uit! En ik heb meteen erge heimwee naar het boek!' Edith Vroon, Linnaeus BoekhandelIsidore Mazal is elf jaar oud en de jongste zoon in een gezin met zes kinderen. Zijn broers en zussen zijn allemaal superintelligent, hij is gevoelig. Berenice, Aurore en Leonard behalen al voor hun vierentwintigste doctoraten. Jeremy is een muzikaal genie en Simone, dertien jaar oud, is overal goed in. Ze weet zeker dat ze later beroemd zal worden. Alleen Isidore heeft nog nooit een klas overgeslagen of een proefschrift geschreven. Maar wanneer de familie Mazal getroffen wordt door een tragedie, is hij de enige die ziet hoe ze allemaal worstelen met hun verdriet, en is hij ook de enige die hen kan helpen - als hij voor die tijd tenminste niet is weggelopen van huis.Voor liefhebbers van Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht.

Wil je het boek lezen?Loop nooit weg zonder helm in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Camille Bordas. Lezen Loop nooit weg zonder helm Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN