Misantroop

Misantroop - Frédérique Spigt | Fthsonline.com

...troop' Je hebt gezocht op het woord: misantroop ... Wat is de betekenis van misantroop - Ensie ... . mi·san·tr oo p (de; m,v; meervoud: misantropen) 1 mensenhater. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste ... Misantroop - Mijn gelovige vrienden zijn gelukkig weg alle drank is op pogingen tot troost zijn mislukt naar hun zeggen omdat ik mij op eenzame hoogte bevind - Krantenbericht: cliënt met persisterende depressieve stoornis ontsnapt uit kliniek, wint bergetappe La Planche des Belles Filles - gezegend met winnaarsbokaal godvergeten ver van huis vlucht ik in hoe men mij het liefste ziet een ... 25-mrt-2019 - Bekijk het bord "de misantroo ... misantroop - vertaling Nederlands-Engels ... ... 25-mrt-2019 - Bekijk het bord "de misantroop en de illusionist" van Gabriellemnh op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Tekenprojecten, Surrealisme, Sugarskull. Online vertaalwoordenboek. EN:misantroop. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Rijmwoordenboek MISANTROOP 278 rijmwoorden in Van Dale Rijmwoordenboek. Rijmen op MISANTROOP. Wat rijmt er op MISANTROOP. Bestel Misantroop van Frédérique Spigt. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Definitie van misantroop in het Online Woordenboek. Betekenis van misantroop vertalen misantroop vertaling. Uitspraak van misantroop. Vertalingen van misantroop synoniemen. Informatie betreffende misantroop in het gratis Engels woordenboek en encyclopedie. misantroop. Vertalingen. German / Deutsch: Menschenfeind, Misantrop. misantroop zn. 'mensenhater' Vnnl. misantrope 'mensenhater' [1682; WNT menschenhater], misanthroop 'id.' [1697; WNT]. Ontleend aan Frans misanthrope 'mensenhater' [1548; TLF], dat weer ontleend is aan Grieks mīsánthrōpos 'id.', zelfstandig gebruik van het gelijkvormige bn., uit mīseĩn 'haten' en ánthrōpos 'mens'; van beide woorden is de verdere herkomst onbekend....

INFORMATIE

AUTEUR
Frédérique Spigt
DIMENSIE
3,64 MB
BESTANDSNAAM
Misantroop.pdf

OMSCHRIJVING

Frédérique Spigt (Rotterdam, 1957) studeerde in 1980 af aan de Rotterdamse Willem de Kooning Academie. Zij is componist, tekstschrijver, zangeres en actrice. NRC Handelsblad schreef: "De muziek van Spigt, die tevens verteller is, laveert knap tussen zwaarte en lichtheid'. Dat laat zij ook zien in haar eerste dichtbundel Misantroop. De indringende illustraties en gedichten raken de lezer in het hart.De poëzie van Frédérique Spigt is als haar stem: rauw en ontwapenend. In haar gedichten schetst ze een wereld waarin natuur, leven en dood met elkaar in een omhelzing verstrengeld zijn waarbij je niet meer kan zien waar iets begint en waar het eindigt. Haar teksten hebben een polsslag van jewelste, kloppen aan alle kanten. Of ze nu in tedere bewoordingen een elegie voor een geliefkoosd dier aan het papier toevertrouwt, of via zowel erotische als kille pennenstreken de liefde in al haar facetten schetst: het laat je als lezer allesbehalve onbewogen.De liefde en het respect die Spigt in haar songteksten al toonde voor het bestaan, hoe groot of klein ook, resoneren prachtig in alle verzen en illustraties van dit kleinood (Ellen Deckwitz)

Wil je het boek lezen?Misantroop in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frédérique Spigt. Lezen Misantroop Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN