Nieuw-Zeeland: Kiward Station 3 - De roep van het land

Nieuw-Zeeland: Kiward Station 3 - De roep van het land - Sarah Lark | Fthsonline.com

...uw-Zeeland in de vroege twintigste eeuw. Het is 1907 en de 12-jarige Gloria groeit op tussen de weidse vergezichten van Kiward Station ... De roep van het land [e-Book] - Sarah Lark - (ISBN ... ... . nieuw-zeeland: kiward station, reeks reeks. Nieuw-Zeeland: Kiward ... De roep van het land . Het land van belofte . Het lied van de wolken (3 banden) Personen Sarah Lark, Jolanda te Lindert. NUR Codes (sub) 300 Literaire fictie algemeen. Imprints De Fontein, de Kern, Grote Letter Bibliotheek, De Fontein Romans & Spanning. Nieuw-Zeeland Saga I: Kiward Station. Het land van belofte - Im Land der weißen Wolke; Het lied van de wolken - Das Lied der Maori; ... De roep van het land, Sarah Lark - Ebook - 9789032514150 ... ... . Nieuw-Zeeland Saga I: Kiward Station. Het land van belofte - Im Land der weißen Wolke; Het lied van de wolken - Das Lied der Maori; De roep van het land - Der Ruf des Kiwis; Een nieuwe wereld - Eine Hoffnung am Ende der Welt; Nieuw-Zeeland Saga II: Rata Station. De tijd van de vuurbloemen - Die Zeit der Feuerblüten Sarah Lark neemt je in 'De roep van het land' opnieuw mee naar de weidse vergezichten van Nieuw-Zeeland in de vroege twintigste eeuw. Het is 1907 en de 12-jarige Gloria groeit op tussen de weidse vergezichten van Kiward Station. Door haar overgrootmoeder Gwyneira wordt ze klaargestoomd om later de leiding van de uitgestrekte schapenboerderij over […] Sarah Lark neemt je in "De roep van het land' opnieuw mee naar de weidse vergezichten van Nieuw-Zeeland in de vroege twintigste eeuw. Het is 1907 en de 12-jarige Gloria groeit op tussen de weidse vergezichten van Kiward Station. Door haar overgrootmoeder Gwyneira wordt ze klaargestoomd om later de leiding van de uitgestrekte schapenboerderij ... In dit eerste, los te lezen, boek van de Elizabeth Station-serie reis je terug naar Nieuw-Zeeland in de 19e eeuw, waar vier levens onverbrekelijk verbonden raken door het lot. De historische roman van Sarah Lark,'Het land met de gouden kust', is het eerste deel van een nieuwe trilogie over Nieuw-Zeeland. Sarah Lark neemt je in `De roep van het land opnieuw mee naar de weidse vergezichten van Nieuw-Zeeland in de vroege twintigste eeuw. Het is 1907 en de 12-jarige Gloria groeit op tussen de weidse vergezichten van Kiward Station. Door haar overgrootmoeder Gwyneira wordt ze klaargestoomd om later de leiding van de uitgestrekte schapenboerderij ......

INFORMATIE

AUTEUR
Sarah Lark
DIMENSIE
9,71 MB
BESTANDSNAAM
Nieuw-Zeeland: Kiward Station 3 - De roep van het land.pdf

OMSCHRIJVING

In dit derde en laatste, los te lezen, boek van de Kiward Station-serie reis je terug naar Nieuw-Zeeland aan het begin van de 20e eeuw. Zal de Helens achterkleindochter haar weg naar huis vinden?Sarah Lark neemt je in "De roep van het land' opnieuw mee naar de weidse vergezichten van Nieuw-Zeeland in de vroege twintigste eeuw. Het is 1907 en de 12-jarige Gloria groeit op tussen de weidse vergezichten van Kiward Station. Door haar overgrootmoeder Gwyneira wordt ze klaargestoomd om later de leiding van de uitgestrekte schapenboerderij over te nemen. Aan haar gelukkige jeugd komt echter abrupt een einde als Gloria's moeder Kura, een gevierd concertfluitiste en operazangeres die in Engeland haar carrière heeft, besluit haar naar een kostschool in Engeland te halen. Afgesneden van de wereld die ze kent en gepest door haar snobistische medeleerlingen is Gloria diep ongelukkig. Ze probeert te voldoen aan de verwachtingen die haar moeder heeft, maar uiteindelijk besluit ze koste wat kost terug te keren naar haar geliefde Nieuw-Zeeland. Ze smeedt een gewaagd plan, dat echter levensgevaarlijk blijkt…Al ruim vier miljoen lezers wereldwijd ontdekten de schitterende romans van Sarah Lark over Nieuw-Zeeland en de Caraïben. "De roep van het land' is de derde roman die zich afspeelt op Kiward station. Lees ook "Het land van belofte' en "Het lied van de wolken', waarin het verhaal van Gloria's familie begon.

Wil je het boek lezen?Nieuw-Zeeland: Kiward Station 3 - De roep van het land in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah Lark. Lezen Nieuw-Zeeland: Kiward Station 3 - De roep van het land Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN