Rooksluier

Rooksluier - Terri Blackstock | Fthsonline.com

...derwerpen Thriller Taal Nederlands Meer informatie Uitgever KokBoekencentrum Uitgevers, Utrecht Verschenen 2020 ISBN 9789029729246 Kenmerken 368 pagina's, 22 cm Aantekening Vertaling van Smoke screen Vertaald uit het Engels ... Rooksluier - Blackstock, Terri - 9789029729246 - ETZ | de ... ... . Delpher. Bekijk in Delpher. Praat mee op. 'Rooksluier' van Terri Blackstock is een spannende roman vol onverwachte twists. Wat als jouw vader wordt beschuldigd van de moord op de vader van je ex? Veertien jaar geleden waren tieners Nate en Brenna verliefd op elkaar. Maar hun prille romance ontaardde in een ruzie tussen hun vaders. Verwacht in mei 2020. Wat als jouw vader wordt beschuldigd van de moord op de vader van je ex? Veertien jaar geleden waren tieners Nate en Brenna verliefd ... Rooksluier - Thriller van Terri Blackstock ... . Maar hun prille romance ontaardde in een ruzie tussen hun vaders. Verwacht in mei 2020. Wat als jouw vader wordt beschuldigd van de moord op de vader van je ex? Veertien jaar geleden waren tieners Nate en Brenna verliefd op elkaar. Maar hun prille romance ontaardde in een ruzie tussen hun vaders. Een paar uur later werd Brenna's vader dood gevonden en kreeg Na... Bookfish: de site voor lezers van christelijke boeken. Volg andere lezers, blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven, ontdek jouw volgende christelijke boek. Rijmwoordenboek ROOKSLUIER 7 rijmwoorden in Van Dale Rijmwoordenboek. Rijmen op ROOKSLUIER. Wat rijmt er op ROOKSLUIER. 'Rooksluier' van Terri Blackstock is een spannende roman vol onverwachte twists. Wat als jouw vader wordt beschuldigd van de moord op de vader van je ex? Veertien jaar geleden waren tieners Nate en Brenna verliefd op elkaar. Maar hun prille romance ontaardde in een ruzie tussen hun vaders. 'Rooksluier' van Terri Blackstock is een spannende roman vol onverwachte twists. Wat als jouw vader wordt beschuldigd van de moord op de vader van je ex? Veertien jaar geleden waren tieners Nate en Brenna verliefd op elkaar. Maar hun prille romance ontaardde in een ruzie tussen hun vaders. 'Rooksluier' van Terri Blackstock is een spannende roman vol onverwachte twists. Wat als jouw vader wordt beschuldigd van de moord op de vader van je ex? Veertien jaar geleden waren tieners Nate en Brenna verliefd op elkaar. Maar hun prille romance ontaardde in een ruzie tussen hun vaders. Rooksluier. Koop Nu €22,99. 2 . Rooksluier. Zijn vader wordt beschuldigd van de moord op de hare. Beiden zijn op zoek naar antwoorden... Veertien jaar geleden waren tieners Nate en Brenna verliefd op elkaar. Maar hun prille romance ontaardde in een ruzie tussen hun vaders. "Rooksluier' van Terri Blackstock is een spannende roman vol onverwachte twists. Wat als jouw vader wordt beschuldigd van de moord… Meer. 22 99. Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd ......

INFORMATIE

AUTEUR
Terri Blackstock
DIMENSIE
11,45 MB
BESTANDSNAAM
Rooksluier.pdf

OMSCHRIJVING

"Rooksluier' van Terri Blackstock is een spannende roman vol onverwachte twists. Wat als jouw vader wordt beschuldigd van de moord op de vader van je ex?Veertien jaar geleden waren tieners Nate en Brenna verliefd op elkaar. Maar hun prille romance ontaardde in een ruzie tussen hun vaders. Een paar uur later werd Brenna's vader dood gevonden en kreeg Nates vader de schuld. Nu komt hij vrij en keert Nate terug naar zijn geboorteplaats. Nieuwe informatie over die fatale nacht brengt Nate en Brenna weer op elkaars pad. Vertrouwen ze elkaar genoeg om samen antwoorden te vinden?

Wil je het boek lezen?Rooksluier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Terri Blackstock. Lezen Rooksluier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN