Uit elkaar

Uit elkaar - Bette Westera | Fthsonline.com

...el dat daarna een kind overlijdt. De nog levende ouder erft dan indirect een deel van de erfenis afkomstig van de overleden ouder ... Yes-R - Uit elkaar songtekst | Songteksten.nl - Your ... ... . Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar. Influencer Monica Geuze (24) en de drie jaar oudere voetballer Lars Veldwijk zijn niet langer samen. Monica laat via Instagram weten dat ze 'een aantal ... Peter Jan Rens en Virginia van Eck hebben weekblad Privé laten weten dat ze hun relatie verbroken hebben. De scheiding is zelfs al aangevraagd. Naar verluidt gaat het stel uit elkaar omdat Virginia verliefd is geworden op een ander! ... Yes-R - Uit Elkaar Lyrics | Genius Lyrics ... . De scheiding is zelfs al aangevraagd. Naar verluidt gaat het stel uit elkaar omdat Virginia verliefd is geworden op een ander! Peter Jan Rens en Virginia zijn over en uit Uit elkaar gaan betekent: heel veel inleveren op financieel en praktisch gemak. Het klinkt een beetje alsof je je dat nog niet zo realiseert, alsof je naar een manier aan het zoeken bent om én van je partner af te komen, én die financiele/praktische gemakken incl huis te behouden....

INFORMATIE

AUTEUR
Bette Westera
DIMENSIE
4,3 MB
BESTANDSNAAM
Uit elkaar.pdf

OMSCHRIJVING

In Uit elkaar behandelen Bette Westera en Sylvia Weve met hun gedichten en illustraties op een luchtige manier het thema echtscheiding. Een troostend, ontroerend en verrassend kinderboek. EchtscheidingEchtscheiding is een thema dat in helaas veel kinderlevens aan de orde is. In het boek Uit elkaar weten Bette Westera en Sylvia Weve dit moeilijke onderwerp op een luchtige en speelse manier te behandelen. Van de eerste prille verliefdheid tot de fase van scheiding en daarna nieuwe gezinssituaties (die ook voor veel plezier kunnen zorgen), Westera en Weve verdichten en verbeelden deze thematiek in brede zin. Soms hoopvol, soms schrijnend, maar altijd gevoelig en origineel – de gedichten weten stuk voor stuk te troosten, te ontroeren en te verrassen. Speciale uitvoeringWat deze uitgave nog specialer maakt is de bijzondere uitvoering. De pagina's van het boek worden Japans (aan de voorzijde) gevouwen. Deze vouw blijft intact: zo is het mogelijk om tekst en illustraties over de rand van de pagina's door te laten lopen. Bette Westera en Sylvia WeveUit elkaar is opnieuw een prachtig boek van het veelbekroonde duo Westera en Weve. Eerder maakten zij al de boeken Aan de kant, ik ben je oma niet!, bekroond met een Gouden Penseel en Vlag & Wimpel van de Griffeljury, en Doodgewoon, bekroond met een Gouden Griffel, een Vlag & Wimpel van de Penseeljury, de Gouden Poëziemedaille én de Woutertje Pieterseprijs. In 2019 werd Sylvia Weve voor haar indrukwekkende en veelzijdige oeuvre bekroond met de prestigieuze Max Velthuijs-prijs. Bette Westera viert in 2019 haar 20-jarig schrijverschap vol mooie, grappige, ontroerende en prijswinnende boeken.

Wil je het boek lezen?Uit elkaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bette Westera. Lezen Uit elkaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN