De kern van Reiki

De kern van Reiki - Diane Stein | Fthsonline.com

...lle aspecten van Reiki; Diane Stein geeft informatie over de drie graden die Reiki kent en klapt daarmee willens en wetens uit de school, ervan overtuigd als zij is dat Reiki-healing alle mensen toebehoort ... De kern van Reiki - Diana Stein - BoekenSchaap ... . Reiki (Japans voor 'universele levenskracht') is een oeroude, eenvoudige en effectieve behandelingsmethode waarin met handoplegging wordt gewerkt. Inmiddels is reiki een bekende en geaccepteerde healingtechniek binnen de alternatieve geneeswijzen. De kern van reiki van reiki-master Diane Stein biedt een overzicht van alle aspecten van reiki. Alle drie de graden van reiki komen aan bod. Het ... Diane Stein schreef in 1995 De kern van Reiki een gren ... bol.com | De kern van Reiki, Diane Stein | 9789401302036 ... ... . De kern van reiki van reiki-master Diane Stein biedt een overzicht van alle aspecten van reiki. Alle drie de graden van reiki komen aan bod. Het ... Diane Stein schreef in 1995 De kern van Reiki een grensverleggend boek. Nu in frisse herdruk verschenen en nog steeds hét handboek over Reiki.Het boek heeft veel opzien gebaard, omdat de auteur de geheime Reikisymbolen beschrijft en deelt. De kern van reiki van reiki-master Diane Stein biedt een overzicht van alle aspecten van reiki. Alle drie de graden van reiki komen aan bod. Het is geschikt voor healers zelf, maar ook voor geïnteresseerden. Dit boek is een klassieker en een veelgebruikt studieboek....

INFORMATIE

AUTEUR
Diane Stein
DIMENSIE
8,16 MB
BESTANDSNAAM
De kern van Reiki.pdf

OMSCHRIJVING

Reiki (Japans voor "universele levenskracht') is een oeroude, eenvoudige en effectieve behandelingsmethode waarin met handoplegging wordt gewerkt. Inmiddels is reiki een bekende en geaccepteerde healingtechniek binnen de alternatieve geneeswijzen. De kern van reiki van reiki-master Diane Stein biedt een overzicht van alle aspecten van reiki. Alle drie de graden van reiki komen aan bod. Het is geschikt voor healers zelf, maar ook voor geïnteresseerden. Dit boek is een klassieker en een veelgebruikt studieboek.

Wil je het boek lezen?De kern van Reiki in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diane Stein. Lezen De kern van Reiki Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN