Dirkjan 01. dirkjan deel 01

Dirkjan 01. dirkjan deel 01 - Mark Retera | Fthsonline.com

...pboek een aantal weken bij bol .com besteld ... DirkJan -11 - Deel 11 | DE POORT - Stripspeciaalzaak ... . IK had al een aantal strips van Dirkjan gelezen in de Veronica gids en ik kon daar altijd zo om lachen. IK zag dit stripboek staan bij bol.com en ik had het meteen besteld. Ik vind het geweldig om de strippen van Dirkjan te lezen in dit stripboek. Dirkjan 01. dirkjan deel 01 is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Dirkjan 01. dirkjan deel 01 PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur ... bol.com | Dirk Jan, Mark Retera | 9789041706829 | Boeken ... .nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Dirkjan 01. dirkjan deel 01 Van druten 01. dirkjan's van druten (Paperback). Eén van de meest kenmerkende bijfiguren uit de strip DirkJan krijgt zijn eigen album! De veelvuldig... Dirkjan album 25. Is je albumcollectie al compleet? Check! Loop goed voor gek in een Dirkjan shirt! ... Dirkjan + Bert pocket 01. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Retera
DIMENSIE
4,57 MB
BESTANDSNAAM
Dirkjan 01. dirkjan deel 01.pdf

OMSCHRIJVING

In de wereld van Dirkjan is niets wat het werkelijk lijkt. Kabouters fungeren als dartpijltjes, zijn leraren een doorn in het oog van de leerlingen, honden slimmer dan hun baasje en buitenaardse bezoeken zijn iets van alledag. Onze slungelige held Dirkjan en zijn corpulente, bierverslindende vriend Bert houden zich staande temidden van deze waanzin.De strip Dirkjan is een absurd hoogtepunt van de vaderlandse stripgeschiedenis. Ieder album staat vol met spitsvondige grappen van ogenschijnlijke eenvoud en juist daarin schuilt de kracht van deze strip. De surrealistische grappen van tekenaar Mark Retera zijn al jaren ongeëvenaard. Dirkjan is dus niet voor niets een van de best verkochte humorstrips van Nederland.

Wil je het boek lezen?Dirkjan 01. dirkjan deel 01 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Retera. Lezen Dirkjan 01. dirkjan deel 01 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN