Meer succes met LinkedIn!

Meer succes met LinkedIn! - Corinne Keijzer | Fthsonline.com

...weldige tool!Veel mensen zien LinkedIn nog steeds als een database voor contacten of denken dat je het alleen maar gebruikt bij het zoeken naar een nieuw Veel mensen zien LinkedIn nog steeds als een database voor contacten of denken dat je het alleen maar gebruikt bij het zoeken naar een nieuwe baan ... Meer succes met LinkedIn! (e-Book) - Corinne Keijzer ... ... . Jammer, want LinkedIn biedt zoveel meer voor professionals. Na het lezen van dit boek van LinkedIn expert Corinne Keijzer, wat bestaat uit ruim 368 pagina's, snap je de meerwaarde van LinkedIn en ben jij ook in staat zakelijk succes uit dit ... Meer succes met LinkedIn! | ISBN 9789083011738 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Reacties op Meer succes met de LinkedIn Sales Navigator! Op ons blog. AMC staat op punt van faillissement wegens pandemie. Nieuwe Chromecast Ultra heet vol ... Webinar HeadsUp 'Meer succes met LinkedIn' - HeadFirst.nl ... ... Meer succes met LinkedIn! | ISBN 9789083011738 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Reacties op Meer succes met de LinkedIn Sales Navigator! Op ons blog. AMC staat op punt van faillissement wegens pandemie. Nieuwe Chromecast Ultra heet volgens een lek 'Sabrina' Nieuw op Amazon Prime in juni met Joker, Downton Abbey en meer. Nieuw op Videoland in juni met De Prooi, Noord Zuid en Perry Mason. Meer succes met LinkedIn! door Corinne Keijzer, EAN 9789083011738. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om JavaScript aan te zetten. Meer informatie... Meer succes met LinkedIn! Corinne Keijzer • Boek • paperback. Samenvatting . Veel mensen zien LinkedIn nog steeds als een database voor contacten of denken dat je het alleen maar gebruikt bij het zoeken naar een nieuwe baan. Jammer, want LinkedIn biedt zoveel meer voor professionals....

INFORMATIE

AUTEUR
Corinne Keijzer
DIMENSIE
6,54 MB
BESTANDSNAAM
Meer succes met LinkedIn!.pdf

OMSCHRIJVING

Veel mensen zien LinkedIn nog steeds als een database voor contacten of denken dat je het alleen maar gebruikt bij het zoeken naar een nieuwe baan. Jammer, want LinkedIn biedt zoveel meer voor professionals. Na het lezen van dit e-book, wat bestaat uit 435 pagina's, snap je de meerwaarde van LinkedIn en ben ook jij in staat zakelijk succes uit dit uitgebreide platform te halen. Zorg ervoor dat je je concurrentie voor blijft en leer alle geheimen rondom social selling. De bekende Nederlandse LinkedIn expert Corinne Keijzer verklapt je alle ins en outs van het succes dat zij met LinkedIn heeft op basis van jarenlange praktijkervaring bij tientallen bedrijven en organisaties. Dit e-boek is een must read voor alle salesmanagers, accountmanagers, relatiemanagers, marketing- en communicatie professionals, HR medewerkers, managers, directieleden en alle andere professionals die zichzelf serieus nemen.Inhoudsopgave:Hoofdstuk 1: Het belang van LinkedInHoofdstuk 2: Een professioneel profielHoofdstuk 3: Je LinkedInprofiel professionaliserenHoofdstuk 4: De statistieken van jouw profielHoofdstuk 5: Je persoonlijke instellingenHoofdstuk 6: Zoekfunctie, connecties en uitnodigingenHoofdstuk 7: Updates en blogs schrijvenHoofdstuk 8: Berichteninbox en meldingenHoofdstuk 9: GroepenHoofdstuk 10: Zoeken naar vacaturesHoofdstuk 11: Mobiele applicaties en handige toolsOver de auteur Corinne Keijzer:Corinne is volledig gespecialiseerd in socialmedia-marketing en richt zich daarnaast als officieel ambassadeur van LinkedIn vooral op het wegwijs maken van professionals op LinkedIn, met name op gebied van social selling, marketing en personal branding. Daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte workshops en trainingen, wordt ze veel gevraagd als spreker en is ze auteur van dé LinkedIn handleiding voor personen welke al ruim 100.000 keer gedownload is.Ze schreef daarnaast ook de boeken en e-books "Facebook voor ondernemers', "Meer succes met LinkedIn!", "Meer succes met de LinkedIn Sales Navigator!" en "LinkedIn voor bedrijven' en geeft online video trainingen over LinkedIn via Digital Moves Academy.Daarnaast blogt Corinne veel over LinkedIn en social media op haar eigen website https://www.corinnekeijzer.nl en op Marketingfacts.nl en wordt ze regelmatig gevraagd door tv, kranten, vakbladen en magazines om haar mening te geven over social media. Corinne is in 2017 zzp'er van het jaar geworden in de categorie "Coaching & Training'.

Wil je het boek lezen?Meer succes met LinkedIn! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Corinne Keijzer. Lezen Meer succes met LinkedIn! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN