Met radicale compassie naar de wereld kijken

Met radicale compassie naar de wereld kijken - Tara Brach | Fthsonline.com

... Brach de innovatieve RAIN-methode toe. Deze methode leert je in 4 kleine stappen met meer mindfulness en compassie naar elke situatie te kijken ... RECENT VERSCHENEN | Pagina 2 van 4 | Boekhandel Berne ... . En als je dat eenmaal kunt, sta je vanzelf krachtiger in het leven. In "Met radicale compassie naar de wereld kijken' licht Tara Brach de innovatieve RAIN-methode toe. Deze methode leert je in 4 kleine stappen met meer mindfulness en compassie naar elke situatie te kijken. En als je dat eenmaal kunt, sta je vanzelf krachtiger in het leven. Met radicale compassie naar de wereld kijken. In 'Met radicale compassie n ... Loskomen van pijn en gepieker: hoe de RAIN-methode kan ... ... . En als je dat eenmaal kunt, sta je vanzelf krachtiger in het leven. Met radicale compassie naar de wereld kijken. In 'Met radicale compassie naar de wereld kijken' licht Tara Brach de innovatieve RAIN-methode toe. Deze methode leert je in 4 kleine stappen met meer mindfulness en compassie naar elke situatie te kijken. En als je dat eenmaal kunt, sta je vanzelf krachtiger in het leven. In dit boek geeft Tara Brach de inzichten die we nodig hebben om ... In Met radicale compassie naar de wereld kijken (€22,50 via Bol.com) neemt ze je mee langs verschillende onderwerpen zoals vergeving (en waarom het verleidelijk is om juist een ander...

INFORMATIE

AUTEUR
Tara Brach
DIMENSIE
3,42 MB
BESTANDSNAAM
Met radicale compassie naar de wereld kijken.pdf

OMSCHRIJVING

In "Met radicale compassie naar de wereld kijken' licht Tara Brach de innovatieve RAIN-methode toe. Deze methode leert je in 4 kleine stappen met meer mindfulness en compassie naar elke situatie te kijken. En als je dat eenmaal kunt, sta je vanzelf krachtiger in het leven. In dit boek geeft Tara Brach de inzichten die we nodig hebben om pijnlijke overtuigingen los te laten en emotioneel te helen. Meer compassie heeft als resultaat dat we onszelf meer rust gunnen.Tara Brach is een bekende meditatieleraar in de VS. Haar podcasts worden in Nederland 20.000 keer per maand gedownload.

Wil je het boek lezen?Met radicale compassie naar de wereld kijken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tara Brach. Lezen Met radicale compassie naar de wereld kijken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN