Met woorden in de weer

Met woorden in de weer - D. van den Nulft | Fthsonline.com

...el het huidige woordenschatonderwijs te verbeteren ... Samenvatting Met woorden in de weer - Stuvia ... . Het is een didactiek, wat betekent dat de aanpak bruikbaar is binnen elke bestaande taalmethode en toepasbaar binnen elk vak in het basisonderwijs. Alle woorden die in de Weerwoord-lessen visueel gemaakt zijn in een parachute, trap, kast of spin, zijn hier per stuk te downloaden. Sommige losse Weerwoorden bevatten ook een eigen semantisatie (uitleg). Deze semantisatie is volledig volgens de aanpak ... bol.com | Met woorden in de weer | 9789046901571 | D. van ... ... . Deze semantisatie is volledig volgens de aanpak Met Woorden In De Weer (MWIDW) opgemaakt. Samenvatting Taal 2 : Met woorden in de weer Dit is een samenvatting van de klaverbladen die je moet leren voor Taal in de onderbouw Samenvatting Portaal Harry Paus - Deze samenvatting betrekt alleen de hoofdstukken 2, 4.1, 4.2 en 9.1. Samenvatting De Taallijn Willy van Elsäcker, Annie van der Beek, José Hillen en Sylvia Peters - Hoofdstukken 2 - 6, 9 en 10. Bestel 'Met woorden in de weer' voor € 22.95 Geen verzendkosten boven de € 20,- Snel geleverd Studentenkorting 26-jul-2018 - Bekijk het bord "met woorden in de weer" van nhensels op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Woordenschat, Woorden, Taal. Met Woorden in de Weer. Hebben jouw leerlingen een stevige impuls nodig in hun woordenschat? Met Woorden in de Weer geeft schoolteams inzicht in het belang van goed woordenschatonderwijs en ontwikkelt leerkrachtvaardigheden voor selecteren, aanbieden en oefenen van woorden. Om niet alleen brede, maar ook diepe woordkennis bij leerlingen aan te brengen. 12-dec-2017 - Bekijk het bord 'met woorden in de weer' van esterklaver, dat wordt gevolgd door 217 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Woorden, Woordenschat, Taal. Met Woorden In De Weer (M...

INFORMATIE

AUTEUR
D. van den Nulft
DIMENSIE
12,7 MB
BESTANDSNAAM
Met woorden in de weer.pdf

OMSCHRIJVING

Met woorden in de weer 2e druk is een boek van Dirkje van den Nulft uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046901571 Woordkennis is een voorwaarde voor schoolsucces. Leerlingen met onvoldoende woordenschat kunnen niet alleen de lessen niet goed volgen; zij leren ook minder snel nieuwe woorden en begrippen bij. Als je als leerkracht de resultaten van je klas wilt verbeteren, zul je op zoek moeten naar nieuwe manieren om met woorden in de weer te gaan.In Met woorden in de weer presenteren de auteurs een praktische aanpak voor intensieve woordenschatuitbreiding in het basisonderwijs. Ze reiken verschillende instrumenten en technieken aan om effectief woorden aan te leren en met woorden te oefenen in elke situatie, elke groep en elk vak. Aan de hand van praktische voorbeelden, opdrachten en handreikingen kun je er direct mee aan de slag in je (stage)klas. Op veel basisscholen zijn leerkrachten al enthousiast met deze aanpak aan de slag gegaan. Met indrukwekkende resultaten!Met woorden in de weer is bedoeld voor iedere leerkracht die de woordenschatontwikkeling wil intensiveren, om uiteindelijk alle lessen en klassenactiviteiten te verrijken.Dirkje van den Nulft werkte jarenlang als taal- en dramadocent op de pabo. Marianne Verhallen was docent aan de pabo en de Universiteit van Amsterdam, waar zij onderzoek deed naar woordkennisopbouw. Samen geven zij trainingen en ondersteunen zij schoolteams die hun taalresultaten willen verbeteren. Marianne Verhallen schreef eerder samen met Simon Verhallen het didactiekboek Woorden leren, woorden onderwijzen (CPS Uitgeverij). Bij Uitgeverij Coutinho was ze medeauteur van Taalontwikkeling op school en Taal, een zaak van alle vakken.

Wil je het boek lezen?Met woorden in de weer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D. van den Nulft. Lezen Met woorden in de weer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN