Op avontuur met de kindercoach

Op avontuur met de kindercoach - Jeannette Stam | Fthsonline.com

...et de kindercoach is een handig boek voor beginnende kindercoaches om zich te oriënteren en ook voor coaches en anderen die al met kinderen werken ... Op avontuur met de kindercoach - kinderyogawinkel.nl ... . Ik heb vooral een aantal leuke suggesties en oefeningen uit haar boek gehaald, die je ook als ouder met je kind kan doen. Op avontuur met de kindercoach. Geplaatst door Redactie | apr 3, 2020 | Uitgeverij | 0 | De werkplaats. Wanneer een onderdeel van de koets versleten of beschadigd is, kan een kind soms ook zelf herstelwerkzaamheden uitvoeren in zijn eigen werkplaats, met de kindercoach als hulpbron. 'Op avontuur met de kindercoach, een praktische en inspirerende reisgids voor iedereen die op een coachende manier met ouders en kinderen werkt' ... Op avontuur met de kindercoach - 248media uitgeverij ... . 'Op avontuur met de kindercoach, een praktische en inspirerende reisgids voor iedereen die op een coachende manier met ouders en kinderen werkt' door Jeannette Stam - Onze prijs: €22,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Op avontuur met de kindercoach. Een praktische en inspirerende reisgids voor iedereen die op een coachende manier met ouders en kinderen werkt. Op avontuur met de kindercoach is een praktische en inspirerende reis door kindercoachland. Vanaf het vertrekpunt tot het uitzwaaien van de coachee neemt dit boek de lezer mee op reis. Kindercoaching wint meer en meer aan bekendheid in Nederland. Wil jij graag kindercoach worden of je verdiepen in dit magische vak? Bij de Magie van Kindercoaching word je opgeleid tot een deskundige kindercoach met een heldere visie. Een kindercoach die vanuit liefde, compassie en zelfvertrouwen kinderen (en ouders) weer laat stralen. Op avontuur met de kindercoach is een praktische en inspirerende reis door kindercoachland. Vanaf het vertrekpunt tot het uitzwaaien van de coachee neemt dit boek de lezer mee op reis. Kindercoaching wint meer en meer aan bekendheid in Nederland. Welkom bij Avontuur Kindercoaching De coachingspraktijk voor piekerkinderen en hun ouders We willen allemaal dat onze kinderen lekker in hun vel zitten en vol plezier in het leven staan. Maar soms kunnen ze in het dagelijks leven tegen problemen aanlopen. Z...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeannette Stam
DIMENSIE
7,89 MB
BESTANDSNAAM
Op avontuur met de kindercoach.pdf

OMSCHRIJVING

Een praktische en inspirerende reisgids voor iedereen die op een coachende manier met ouders en kinderen werkt.Op avontuur met de kindercoach is een praktische en inspirerende reis door kindercoachland. Vanaf het vertrekpunt tot het uitzwaaien van de coachee neemt dit boek de lezer mee op reis.Kindercoaching wint meer en meer aan bekendheid in Nederland. Ouders hebben de weg naar de kindercoachpraktijk gevonden en veel kinderen zijn al begeleid door een kindercoach.Dat is niet zo vreemd, want we leven in een tijd waarin we steeds meer kijken naar het potentieel van kinderen, naar de talenten en de mogelijkheden. Begeleiding van kinderen en hun ouders op dit vlak is dan ook een gevolg van maatschappelijke veranderingen.Kindercoaches vinden dat kinderen het recht hebben om tijdens het opgroeien te ontdekken dat zij zichzelf kunnen en mogen zijn, dat zij prachtige kwaliteiten bezitten en dat zij het waard zijn om van gehouden te worden.De kinderen van nu zijn de bestuurders van de toekomst. Kinderen die zich bewust zijn van zichzelf en het eigen potentieel, hebben de mogelijkheid om op te groeien tot zelfbewuste volwassenen die keuzes kunnen maken voor een betere wereld.En aan die bewustwording willen kindercoaches graag een uniek steentje bijdragen.

Wil je het boek lezen?Op avontuur met de kindercoach in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeannette Stam. Lezen Op avontuur met de kindercoach Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN