Operatie Snow Dragon

Operatie Snow Dragon - Brad Thor | Fthsonline.com

...d's largest community for readers. Augustus 1945: Een geheimzinnige B-29 vertrekt voor een eenzame en ... Operatie Snow Dragon - bibliotheek.nl ... ... Operatie dragon pocket. Clive Cussler. Augustus 1945. Een geheimzinnige B-29 vertrekt voor een eenzame en gevaarlijke vlucht naar Japan. Aan boord bevindt zich een bom. Het is de derde atoombom. die boven Osaka of Kyoto moet worden gedropt. Maar vlak bij het doel wordt de bommenwerper neergeschoten. Operation Dragon King, known officially in English as Operation Nagamin, was a military operation c ... Operatie Snow Dragon - Brad Thor - 9789045205786 | Bruna.nl ... . Operation Dragon King, known officially in English as Operation Nagamin, was a military operation carried out by the Tatmadaw and immigration officials in northern Arakan, Burma (present-day Rakhine State, Myanmar), during the socialist rule of Ne Win. In Operatie Snow Dragon zien we China met een gewaagd plan bezig. Het plan heeft tot doel de Verenigde Staten voor eens en altijd op haar knieën te dwingen. Amerika krijgt lucht van deze plannen, maar hoe deze precies zijn vormgegeven, dat weet de Amerikaanse president niet. Het Three Castles-bataljon dat de operatie zal uitvoeren bestaat uit verzetsmensen van de Persoonsbewijzencentrale (PBC), studenten en een groep politiemannen van bureau Warmoesstraat. Foto J.W. Hofman 11 J.W. Hofman, Stadsarchief Amsterdam Bezetting Geldkantoor Als op 7 mei rond drie uur Duitse manschappen vanuit de Grote Club het vuur openen is operatie Three Castles in volle gang....

INFORMATIE

AUTEUR
Brad Thor
DIMENSIE
7,48 MB
BESTANDSNAAM
Operatie Snow Dragon.pdf

OMSCHRIJVING

'Brad Thor is de auteur van de headlines van morgen.' - Dan Brown'De erfgenaam van Tom Clancy en Robert Ludlum.' - Chicago TribuneNadat een CIA-agent op mysterieuze wijze overzees komt te overlijden, treedt zijn voornaamste informant naar voren met een opzienbarende en dreigende claim. Er is echter een probleem, niemand weet of ze te vertrouwen is. Maar als er zes uitwisselingsstudenten vermist raken, twee vliegtuigpassagiers van naam en plek wisselen, en een vluchteling die politiek asiel aanvraagt wordt gearresteerd wordt een serie dodelijke gebeurtenissen in gang gezet. Met een ophanden zijnde verwoestende aanval op de Verenigde Staten ziet de kersverse Amerikaanse president zich genoodzaakt om zich te wenden tot anti-terrorisme-expert Scot Harvath om twee van de meest gevaarlijke missies ooit uit te voeren. De overkoepelende missie, met codenaam Operatie Snow Dragon, wordt uiterst geheimgehouden aangezien ontdekking ervan tot een oorlog kan leiden.

Wil je het boek lezen?Operatie Snow Dragon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brad Thor. Lezen Operatie Snow Dragon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN