Parallellum

Parallellum - Henk van Kalken | Fthsonline.com

...end verhaal vol liefde, vriendschap, spiritualiteit en vreemde belevenissen ... Parallelium Fluoro Hybrid Pro 1000m 0,305mm ... . Deel één van een tweeluik. In Parallellum lopen ze neef Peter tegen het lijf en ze ontmoeten de Androgyn, een half verlicht, bovenaards wezen dat hen wijze levenslessen geeft. Een spannend verhaal vol liefde, vriendschap, spiritualiteit en vreemde belevenissen. Deel één van een tweeluik. Paperback 258 pagina's Juli 2018. Inkijken Parallellum | ISBN 9789491777806 direct en eenvoudig te bestelle ... Parallellum van Henk van Kalken | Boek en recensies ... ... . Inkijken Parallellum | ISBN 9789491777806 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'Tril jij ook zo?' Haar stem klonk nu alsof ze dronken was. Het trillen werd intenser en zijn gedachten zweefden los en zonder enig verband. Er verschenen ook weer kleuren, in een schakering die alles overtrof wat hij ooit gezien had. Hij gaf zich over aan de behoefte om te slapen, maar werd door een geluid een lucide droom ingetrokken - tenminste, zo voelde het. Het deed hem nog het ... Directed by Måns Axell. With Sara Edberg, Stephan Karlsén, Ludvig Ryman. Parallellum Henk van Kalken 'Tril jij ook zo?' Haar stem klonk nu alsof ze dronken was. Het trillen werd intenser en zijn gedachten zweefden los en zonder enig verband. Er verschenen ook weer kleuren, in een schakering die alles overtrof wat hij ooit gezien had. ... Fnac: Parallellum, Henk van Kalken". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . MarkerWorld.nl ~ Your Carp Tackle Store! Welkom op de website van MarkerWorld.nl Sinds 2010 onderscheiden wij ons door optimale uitleveringen, de mogelijkheid van afhalen, snel beantwoorden van mail, aanwezigheid op alle grote beurzen en Service... In Parallellum lopen ze neef Peter tegen het lijf en ze ontmoeten de Androgyn, een half verlicht, bovenaards wezen dat hen wijze levenslessen geeft. Een spannend verhaal vol liefde, vriendschap, spiritualiteit en vreemde belevenissen....

INFORMATIE

AUTEUR
Henk van Kalken
DIMENSIE
11,24 MB
BESTANDSNAAM
Parallellum.pdf

OMSCHRIJVING

"Tril jij ook zo?' Haar stem klonk nu alsof ze dronken was.Het trillen werd intenser en zijn gedachten zweefden los en zonder enig verband. Er verschenen ook weer kleuren, in een schakering die alles overtrof wat hij ooit gezien had. Hij gaf zich over aan de behoefte om te slapen, maar werd door een geluid een lucide droom ingetrokken – tenminste, zo voelde het. Het deed hem nog het meest denken aan het gezang van een leeg wijnglas, terwijl je met een natte vinger over de rand gaat. Het golvende geluid verliep naar een hoge, haast gillende toon, terwijl de trillingen een frequentie bereikten die pijnlijk aanvoelden. Een glas zou daarbij barsten. De pijn nam toe en werd bijna ondraaglijk.Sportschooleigenaar Mees Blocker heeft het moeilijk, omdat Lotta, zijn vriendin, de relatie verbroken heeft. Hij wil haar terugkrijgen, maar weet niet hoe hij dat moet aanpakken. Als zijn neef Peter tijdens een familiereünie een andere neef vermoordt, wordt Mees door de politie gehoord als getuige. Peter lijkt na zijn daad van de aardbodem verdwenen te zijn. Er wordt in de buurt van het misdrijf alleen een zwart sieraad gevonden. Mees ontdekt dat hij hiermee naar een parallelle wereld kan reizen. Hij zoekt contact met Lotta en weet haar belangstelling te wekken. Ze gaan samen op onderzoek uit en krijgen daarbij hulp van hun wijze vriend Theo. In Parallellum lopen ze neef Peter tegen het lijf en ze ontmoeten de Androgyn, een half verlicht, bovenaards wezen dat hen wijze levenslessen geeft.Een spannend verhaal vol liefde, vriendschap, spiritualiteit en vreemde belevenissen. Deel één van een tweeluik.

Wil je het boek lezen?Parallellum in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk van Kalken. Lezen Parallellum Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN