Raad eens hoeveel ik van je hou

Raad eens hoeveel ik van je hou - S. McBratney | Fthsonline.com

...boek worden de mooie dingen van de natuur laten zien, waarbij kinderen verschillende dieren en kleuren leren ... Vind raad eens hoeveel ik van je hou in Kinderboeken ... ... . Maar ook de getallen 1 t/m 10 komen aan bod. Illustratie uit Raad eens hoeveel ik van je hou, Jeram, 1994. De overwegend groene en bruine illustraties, getekend met inkt en waterverf, dragen bij aan de rustige en lieflijke sfeer. De gekozen ronde lijnvormen, de lange oren en expressieve houdingen en gezichtsuitdrukkingen van de hazen zijn perfect gekozen door Anita Jeram. Lemniscaat Raad eens hoeveel - Raad eens hoeveel ik van je hou, babyboek. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinho ... Mijn babyboek gebaseerd op Raad eens hoeveel ik van je hou ... . Lemniscaat Raad eens hoeveel - Raad eens hoeveel ik van je hou, babyboek. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren Select Ontdek het nu voor 9,99 p.j. Zoek je product. In ... Ik wilde het boek "Raad eens hoeveel ik van je hou" bestellen voor mijn nichtje die een baby kreeg. Ik heb dit boek met mijn eigen dochters (20 en 18) eindeloos gelezen. Zo kwam ik het boek "Altijd en Overal" tegen. Ik heb het meteen besteld, voor ons eigen gezin, raar maar waar. Met name Raad eens hoeveel ik van je hou is een wereldwijde bestseller. De strekking ervan, tot uitdrukking komend in de beroemde slotregel 'Ik hou van jou helemaal tot aan de maan - en terug' en de vertederende aquarellen van Jeram zijn de oorzaak van dat succes. Het boek werd in 1995 bekroond met een Zilveren Griffel. Raad eens hoeveel ik van je hou Hazeltje en Grote Haas willen elkaar graag laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Telkens als Hazeltje iets bedacht heeft, doet Grote Haas daar nog een schepje bovenop. Raad eens hoeveel ik van je hou behoeft geen enkele introductie meer. De manier waarop Hazeltje en Grote Haas proberen uit te leggen hoeveel ze van e...

INFORMATIE

AUTEUR
S. McBratney
DIMENSIE
12,18 MB
BESTANDSNAAM
Raad eens hoeveel ik van je hou.pdf

OMSCHRIJVING

Naast de Valentijn-klassieker Raad eens hoeveel ik van je hou zijn nu ook de spin-offs: het babyboek, de reuzeneditie én een luxe pop-upuitgave te verkrijgen. Net op tijd om je allerliefste te laten weten dat je van hem of haar houdt 'helemaal tot aan de maan - EN TERUG!'Tip: wie het nu goed speelt met de pop-up- of reuzeneditie, kan over een maand of negen het babyboek aanschaffen.

Wil je het boek lezen?Raad eens hoeveel ik van je hou in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. McBratney. Lezen Raad eens hoeveel ik van je hou Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN