Rouwwerk

Rouwwerk - Julia Samuel | Fthsonline.com

...an een passend en gedenkwaardig afscheid van een dierbare ... Rouwwerk - Bloemplein ... . In de drukke dagen na een overlijden kan het voor nabestaanden, vrienden en kennissen moeilijk zijn om een bloemist te bezoeken en ter plekke keuzes te maken voor een krans, kistarrangement of overig rouwbloemwerk. Rouwwerk is onze specialiteit. Alle arrangementen zullen met de grootste zorg en kundigheid door ons gemaakt worden hiervoor zullen we uitsluitent gebruik maken van hoogwaardige bloemen en materialen. Onze persoonlijke aandacht voor u biedt u de gerantie d ... Rouwwerk - Biedermeier Expresse ... . Onze persoonlijke aandacht voor u biedt u de gerantie dat het bloemstuk geheel overeenkomstig uw wensen wordt vervaardigd. Rouwlinten of rouwkaart Rouwwerk. Het overlijden van een dierbare is een nare, maar onontkoombare gebeurtenis. Rouwbloemen kunnen u helpen om een dierbare op eigen wijze te gedenken en hem en/of haar een waardig en passend afscheid te geven. Ook kan een grafstuk een steuntje in de rug geven aan nabestaanden door hen op deze wijze uw medeleven te betuigen. Neem uw tijd. In onze webshop kunt u rustig de tijd nemen om bloemen te kiezen die passen bij uw dierbare. De praktische kant, zoals het tijdig bezorgen, verzorgen wij voor u. Rouwwerk. Afscheid nemen is moeilijk. Wij bieden een ruim assortiment rouwwerken in...

INFORMATIE

AUTEUR
Julia Samuel
DIMENSIE
6,11 MB
BESTANDSNAAM
Rouwwerk.pdf

OMSCHRIJVING

Rouwwerk 1e druk is een boek van Julia Samuel uitgegeven bij Balans. ISBN 9789460036552 De dood raakt ons allemaal. Maar het taboe erop is groot en rouw wordt vaak fundamenteel verkeerd begrepen.Rouwtherapeut Julia Samuel werkt al 25 jaar met mensen die iemand verloren hebben. Ze verwierf diepgaand inzicht in wat iemand doormaakt na het verlies van een geliefde, een ouder, kind, broer of zusje. In dit aangrijpende boek deelt ze haar psychologische inzichten over rouw. Een helende kracht, als er op een goede manier mee wordt omgegaan.Rouwwerk bevat verhalen van mensen die een grote liefde kenden en een groot verlies - en dat overleefden. Zij laten zien hoe rouw onze grootste angsten blootlegt, onze zelfbescherming doorbreekt en ons diepste wezen blootlegt. Aan de hand van deze oprechte en ontroerende verhalen toont Julia Samuel hoe we kunnen stoppen ons ongemakkelijk en onzeker te voelen over de dood. Zij laat zien hoe we vrienden en familie kunnen helpen door er open en eerlijk over te praten.Dit uitzonderlijke en troostrijke boek leert ons leven met, en leren van, een groot verlies.

Wil je het boek lezen?Rouwwerk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Julia Samuel. Lezen Rouwwerk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN