10 minuten 38 seconden in deze vreemde wereld

10 minuten 38 seconden in deze vreemde wereld - Elif Shafak | Fthsonline.com

...ord op een vuilnisbelt in Istanbul. In de laatste minuten van haar leven vraagt ze zich af hoe het zover heeft kunnen komen ... Elif Shafak - '10 minuten 38 seconden in deze vreemde ... ... . Elke minuut brengt een nieuwe herinnering: aan de smaak van het pittige geitenstoofvlees uit haar kindertijd, aan de geur van de koffie met kardemom die ... Recensie: 10 minuten 38 seconden in deze vreemde wereld - Elif Shafak In de 10 minuten 38 seconden in deze vreemde wereld die Tequila Leila nog bewust meemaakt nadat ze is vermoord passeren verschillende herinneringen aan haar leven de revue. Van haar leven in haar geboorteplaats Van tot haar huidige leven in Istanbul. 10 minuten 38 seconden in deze vreemde were ... 10 minuten 38 seconden in deze vreemde wereld van Elif ... ... . Van haar leven in haar geboorteplaats Van tot haar huidige leven in Istanbul. 10 minuten 38 seconden in deze vreemde wereld is een tragikomisch meesterwerk dat tot nadenken stemt. Elif Shafak neemt het in haar roman op voor de nieuwe verworpenen der aarde die op de vlucht slaan voor oorlogsgeweld, rurale tradities en religieus fanatisme. 10 minuten 38 seconden in deze vreemde wereld stond op de shortlist voor de Booker Prize 2019. € 22,99. Zet op verlanglijstje In winkelwagen . Waarom bestellen bij Scheltema? Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending. Gratis retourneren. Boektype Verkrijgbaar in extra ... 17 maart verschijnt de nieuwe roman van Elif Shaf...

INFORMATIE

AUTEUR
Elif Shafak
DIMENSIE
3,84 MB
BESTANDSNAAM
10 minuten 38 seconden in deze vreemde wereld.pdf

OMSCHRIJVING

'Een schitterende, troostrijke roman. *****' de Volkskrant''Dit is een prachtboek! Na lezen in je DNA gegraveerd.' Boekhandel Stevens, HoofddorpTequila Leila, zoals haar vrienden en klanten haar noemen, wordt vermoord en achtergelaten op een vuilnisbelt in Istanbul. In de laatste minuten van haar leven vraagt ze zich af hoe het zover heeft kunnen komen. Elke minuut brengt een nieuwe herinnering: aan de smaak van het pittige geitenstoofvlees uit haar kindertijd, aan de geur van de koffie met kardemom die ze deelde met haar geliefde, aan de stank op straat bij het bordeel waar ze werkte. Maar vooral herinnert ze zich haar vrienden, de bonte verzameling mensen die haar nooit zullen laten vallen en die nu wanhopig naar haar op zoek zijn.10 minuten 38 seconden in deze vreemde wereld stond op de shortlist voor de Booker Prize 2019.

Wil je het boek lezen?10 minuten 38 seconden in deze vreemde wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elif Shafak. Lezen 10 minuten 38 seconden in deze vreemde wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN