Beren op de weg, spinsels in je hoofd

Beren op de weg, spinsels in je hoofd - Theo IJzermans | Fthsonline.com

...bben dagelijks te maken met deze b... Beren op de weg, spinsels in je hoofd ... Beren op de weg, spinsels in je hoofd (e-Book) - Theo ... ... . Theo IJzermans en Coen Dirkx. 3.8, 4 beoordelingen; € 12,99; € 12,99; Beschrijving uitgever. Piekeren over problemen, ergernissen, gevoelens van onmacht en onrecht. Veel mensen hebben dagelijks te maken met deze bronnen van spanning en onrust. Beren op de weg, spinsels in je hoofd. omgaan met emoties op het werk: de Rationele Effectiviteits Training. Coen Dirkx; Theo IJzermans Beren op de weg, spinsels in je hoofd van Theo ... Vind beren weg spinsels je hoofd op Marktplaats - juni 2020 ... . Coen Dirkx; Theo IJzermans Beren op de weg, spinsels in je hoofd van Theo IJzermans, Coen Dirkx, 9789058713100 voor € 22,95 bij Boom Psychologie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Theo IJzermans († 2008) was psycholoog, psychotherapeut en trainer/coach. Hij was expert in de Rationele Effectiviteitstraining (RET) en erkend supervisor van het Albert Ellis-instituut in New York. IJzermans publiceerde diverse boeken over de RET. Van zijn boek Beren op de weg, spinsels in je hoofd zijn meer dan 250.000 exemplaren verkocht. Beren op de weg, spinsels in je hoofd . The stumbling blocks of the mind . When management is your profession . Theo IJzermans. Beren op de weg, spinsels in je hoofd . Dat durf ik niet . Het woord is nu aan u! Hoe maak ik van een olifant weer een mug? ......

INFORMATIE

AUTEUR
Theo IJzermans
DIMENSIE
12,67 MB
BESTANDSNAAM
Beren op de weg, spinsels in je hoofd.pdf

OMSCHRIJVING

Bestseller! Van dit boek zijn meer dan 300.000 exemplaren verkocht. - Voor iedereen die spanning en stress op het werk wil verminderen - Al meer dan 300.000 exemplaren verkocht- Praktische methode RET leert je omgaan met emoties op het werk Piekeren over problemen, ergernissen, gevoelens van onmacht en onrecht. Veel mensen hebben dagelijks te maken met deze bronnen van spanning en onrust. Vaak leggen zij de oorzaak ervan bij de situatie zelf. 'Het ligt niet aan ons', denken ze. Dat maakt werken uitputtend in plaats van prettig. Beter presteren met RETEen groot deel van de narigheid veroorzaken we echter zelf. Onze manier van denken en fantaseren bepaalt uiteindelijk hoe we ons voelen en hoe we ons opstellen en gedragen. Dit is het uitgangspunt van de Rationele Effectiviteits Training (RET) Met dit boek leer je beter omgaan met allerlei situaties in het werk die aanleiding kunnen zijn voor ergernissen, stress, niet-productief gedrag en slechte sociale contacten. De vele voorbeelden in het boek maken de boodschap duidelijk: een manager van emoties heeft zichzelf beter in de hand.

Wil je het boek lezen?Beren op de weg, spinsels in je hoofd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Theo IJzermans. Lezen Beren op de weg, spinsels in je hoofd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN