Een goede nachtrust

Een goede nachtrust - Peter Buurman | Fthsonline.com

...nen tot je huid, van je spijsvertering tot je hoornvlies ... 10 tips voor een goede nachtrust | A.Vogel Advies Slaap en ... ... . Slapen is de reset-knop indrukken. Zeven tips van Wendelien voor een goede nachtrust: Regelmaat; ga dagelijks zoveel mogelijk op dezelfde tijd naar bed en sta rond dezelfde tijd op. Blijf niet langer in bed liggen dan nodig. Zorg voor veel daglicht bij het opstaan. Doe geen dutjes overdag; als het echt nodig is maximaal een half uurtje en niet na drie uur 's middags. 1. Goed slapen - Zo krijg je een goede nachtrust! 2. W ... Negen natuurlijke middeltjes voor een goede nachtrust ... ... . 1. Goed slapen - Zo krijg je een goede nachtrust! 2. Waarom slapen we? 3. Hoeveel slaap heb je nodig? 4. Wat is het slaap-waakritme? 5. Is dromen een teken van een goede nachtrust? 6. Heeft de manier waarop je slaapt invloed op je nachtrust? 7. Wat is dan gezond slapen? 8. Hoe beïnvloeden alcohol en cafeïne het inslapen en je nachtrust? 9. Zoals eerder benoemd is een goede nachtrust niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het slapen op een bed en in een omgeving die jou op het lijf geschreven zijn, kunnen je helpen meer uit je nachtrust te halen. Maar er zijn meer dingen die je hieraan kunt doen. In deze blog lees je 11 simpele slaaptips om sneller in slaap te vallen en beter te slapen. Een goede nachtrust is wanneer je gemakkelijk in slaap valt én wakker wordt. Ook slaap je goed wanneer je lang genoeg slaapt en continu slaapt. Er zijn verschillende dingen die je beter kan laten wanneer je goed wilt kunnen slapen en er zijn verschillende factoren die maken dat je juist goed kan slapen....

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Buurman
DIMENSIE
7,26 MB
BESTANDSNAAM
Een goede nachtrust.pdf

OMSCHRIJVING

"Een van de dingen die de mens 's nachts wakker houdt is de drang om in slaap te vallen,' denkt een man die midden in de nacht wakker ligt. Terwijl hij ligt te woelen, wordt er bij hem ingebroken.'Een goede nachtrust' vertelt het verhaal van de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een man en de inbreker die zijn huis 's nachts betreedt. Een humoristische, magisch-realistische roman over slapen en wakker liggen – met de droomlogica van Haruki Murakami en Rob van Essen.

Wil je het boek lezen?Een goede nachtrust in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Buurman. Lezen Een goede nachtrust Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN