Het glazen hotel

Het glazen hotel - Emily St. John Mandel | Fthsonline.com

...p. Taal Nederlands Oorspr. taal Engels Oorspr ... Het glazen hotel | Boeken ... . titel The glass hotel. Uitgever Amsterdam: Uitgeverij Atlas Contact, 2020 324 p. (ePub2) ISBN 9789025453930. Technische weergave. Ook in ... 'Slik glas en stik erin.' Met zuurhoudende stift gekladde woorden op de glazen pui van Hotel Caiette. Onder verschillende letters een spoor van uitgelopen wit. Het vijfsterrenhotel is eigendom van de extreem rijke Jonathan Alkaitis, een bijna zestigjarige selfmade man die op Wall Street zijn geld verdient als beleggingsadviseur. Meeste hotels: annuleer gratis. Op zoek naa ... Het glazen hotel door Emily St. John Mandel vanaf 26 maart ... ... . Meeste hotels: annuleer gratis. Op zoek naar een goedkoop hotel nabij Het Glazen Straatje, Glazen Straatje voor je vakantie? Bekijk onze aanbiedingen vandaag nog en boek op Hotels.com. Boek je hotel in Glazen Straatje bij Expedia en betaal later. Profiteer van gratis annulering bij de meeste hotels. Bekijk Expedia's selectie van 465 hotels en accommodaties in Glazen Straatje. Het is een hotel, maar niet zoals we die kennen ... Zo wordt al het papier en glas gerecycled en staan er zonnepanelen op het dak. Met een schoon geweten slaap je immers extra lekker! Amstel Botel Overnachten op het IJ. Niets zo bijzonder als slapen in een drijvend hotel. Het bed staat precies onder het glazen deel van het dak, zodat je liggen het allerbeste uitzicht hebt. Overdag kun je hier toffe winterse dingen doen zoals erop uit met een hondenslee, ijsvissen of sneeuwscooteren. Kakslauttanen Arctic Resort is een van de meest beroemde en populairste hotels ter wereld om het noorderlicht te zien. Koop nu Het glazen hotel van Emily St. John Mandel bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! 'Het glazen hotel' van Emily St. John Mandel, een troostrijk en revolutionair roman aldus 'the Atlantic', verschijnt nu, na het prijswinnende 'Station Elf' uit 2014. Er wordt een doodsbedreiging gegrift in de glazen muur van een vijfsterrenhotel op een eiland voor de kust van British Columbia....

INFORMATIE

AUTEUR
Emily St. John Mandel
DIMENSIE
6,28 MB
BESTANDSNAAM
Het glazen hotel.pdf

OMSCHRIJVING

"Het glazen hotel' van Emily St. John Mandel, een troostrijk en revolutionair roman aldus "the Atlantic', verschijnt nu, na het prijswinnende "Station Elf' uit 2014.Er wordt een doodsbedreiging gegrift in de glazen muur van een vijfsterrenhotel op een eiland voor de kust van British Columbia. In Amerika stort een gigantisch ponzifraudesysteem in, met verstrekkende gevolgen voor ontelbare mensen. Jaren later verdwijnt een vrouw op mysterieuze wijze van het dek van een vrachtschip.Terwijl deze ogenschijnlijk verschillende gebeurtenissen ingenieus met elkaar verweven worden, beweegt "Het glazen hotel'f zich moeiteloos tussen het schip, de wolkenkrabbers van Manhattan en de wildernis van Vancouver Island. Tegelijkertijd schetst Emily St. John Mandel een adembenemend beeld van hebzucht en schuld, liefde en wanen.

Wil je het boek lezen?Het glazen hotel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emily St. John Mandel. Lezen Het glazen hotel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN