Meer dan intelligent

Meer dan intelligent - Tessa Kieboom | Fthsonline.com

...ve ten volle benutten. Dat gaat lang niet altijd vanzelf ... Meer dan intelligent van | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Volgens experts Kieboom en Vendrickx heeft vrijwel iedere hoogbegaafde valkuilen die zijn ontwikkeling in de weg staan. Meer dan intelligent. ebook door Henrieke 25 oktober 2019 +2 niet meer leuk ... Meer dan intelligent: De vele gezichten van hoogbegaafdheid bij jongeren en volwassenen. Tessa Kieboom, Kathleen Venderickx. Terra - Lannoo, Uitgeverij, 28 sep. 2017. 0 Recensies. Niet elke hoogbegaafde gaat op deze ... Prof.dr. ir. Kathleen Venderickx over het boek 'Meer dan ... ... . 2017. 0 Recensies. Niet elke hoogbegaafde gaat op dezelfde manier om met prestaties. Meer dan intelligent (eBook) Hallo! Op zoek naar een Meer dan intelligent-boek geschreven door auteur Tessa Kieboom? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Niet elke hoogbegaafde gaat op dezelfde manier om met prestaties. Meer dan intelligent (e-book) Tessa Kieboom. Nederlands. 280. blz. 28/09/2017. eBook €15,99. Paperback €22,50. €15,99. Plaats in winkelwagen...

INFORMATIE

AUTEUR
Tessa Kieboom
DIMENSIE
8,93 MB
BESTANDSNAAM
Meer dan intelligent.pdf

OMSCHRIJVING

Niet elke hoogbegaafde gaat op dezelfde manier om met prestaties. De ene wordt er gelukkig van, de ander zet zich pas in als hij er het nut van inziet en nog een ander kan niet om met hoge verwachtingen.In dit baanbrekende boek leggen hoogbegaafdheidsexperts Tessa Kieboom en Kathleen Venderickx de vele valkuilen bloot die aanwezig talent kunnen fnuiken. Maar ze reiken ook concrete tools aan die hoogbegaafden kunnen helpen om hun talenten te laten floreren en gelukkiger in het leven te staan.

Wil je het boek lezen?Meer dan intelligent in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tessa Kieboom. Lezen Meer dan intelligent Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN