WANDELGIDS DE MORVAN (GEW. HERDR)

WANDELGIDS DE MORVAN (GEW. HERDR) - Van der Vliet | Fthsonline.com

...raal Massief.De steensoort die in de bodem het meeste voorkomt is graniet ... Wandelgids Ardennen - Wandelgids Zuid-Limburg ... .De hoogste top is de Haut-Folin met een hoogte van 901 m, gevolgd door Mont Préneley met 855 m. Ook de Mont Beuvray, waarop de oude Keltische stad Bibracte wordt opgegraven, hoort met zijn 821 m tot de hoge toppen. Noté /5: Achetez WANDELGIDS DE MORVAN (GEW. HERDR) de VAN DER VLIET: ISBN: 9789038904207 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour In het meest zuidelijke puntje van de Morvan ligt Uchon. Je komt er het makkelijkst vanaf Etang sur Arroux. Na La Chapelle-sous- ... Wandelgids PN22 Le Parc naturel régional du Morvan... à ... ... . Je komt er het makkelijkst vanaf Etang sur Arroux. Na La Chapelle-sous-Uchon leidt een klein slingerend weggetje omhoog naar het uitzichtspunt. Je kunt het per auto bereiken of, met een hele goede conditie, per fiets: Uchon ligt op 681 meter. Maar "de parel van de […] WANDELGIDS DE MORVAN VAN DER VLIET Uitgeverij Elmar B.V. Reizen. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish Auteur. VAN DER VLIET. reacties Eigenschappen. Taal: Nederlands. ISBN: 9789061206309. Productvorm: Boek. Publicatiedatum: 01/01/2001 ... Scopri WANDELGIDS DE MORVAN (GEW. HERDR) di VAN DER VLIET: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Wandelen in het zuiden van de Morvan; Camping La Forêt du Morvan beschikt over een flink aantal wandelingen. Er zijn 5 wandelingen die u vanuit de camping kunt beginnen. Een van de wandelingen leidt naar een waterval, een ander naar de top van de Mont Beuvray, waar ook een keltische vindplaats is. De Morvan is heuvelachtig. Omdat het landschap al eeuwenoud is, zijn de bergen afgesleten en is de hoogste top nog geen duizend meter. Het is een vriendschappelijk landschap waar uw overal met uw wandelschoenen terecht kunt, al is een klimmetje van 10% niet ongewoon. De Bourgogne is één van de meest geliefde streken van Frankrijk vanwege de gastronomie, de rijke geschiedenis en het gevarieerde landschap. In het hart van de Bourgogne ligt de Morvan, een uitgestrekt natuurpark waar eikenbossen doorsneden worden door riviertjes en waar in de dorpen de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Een Prachtige 9 daagse all-inclusief wandelvakantie in de het mooie natuurpark de Morvan (Bourgondië) met eigen vervoer, als optie kan vervoer geregeld worden. We gaan lekker wandelen door de mooie omgeving. De reisleiding bestaat uit minimaal 2 personen waarvan minimaal één wandeltrainer met EHBO....

INFORMATIE

AUTEUR
Van der Vliet
DIMENSIE
10,53 MB
BESTANDSNAAM
WANDELGIDS DE MORVAN (GEW. HERDR).pdf

OMSCHRIJVING

De Morvan, het nationale park van Bourgondië, heeft de wandelaar veel te bieden. Dit natuurlandschap met zijn vele rustige wandelpaden en vriendelijke oude dorpjes ligt op slechts een dagreis van Nederland. De beschreven wandelingen voeren door prachtige loofbossen, kloven en dalen, over bergtoppen tot ca. 9OOm, maar ook langs graslanden met veelsoortige planten. In de Morvan o.a.: . Veel aandacht voor cultuursteden als Vezelay en Autun . Drie (meerdaagse) trektochten . Zowel korte als lange rondwandelingen (1-6uur) . Wandelingen voor elke leeftijdsgroep. . Duidelijke routekaartjes . Bezienswaardigheden bij de tochten.

Wil je het boek lezen?WANDELGIDS DE MORVAN (GEW. HERDR) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Van der Vliet. Lezen WANDELGIDS DE MORVAN (GEW. HERDR) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN