Babyboek

Babyboek - B. Bartels | Fthsonline.com

...n document met de geboorte gegevens. Dit kraamcadeau is het mooiste kraamkado om te krijgen en te geven ... Origineel Babyboek Kopen? Kijk snel! - Invulboekjes.nl ... . 4-sep-2019 - Een professioneel vormgegeven fotoboek over je baby's eerste jaar. Met Puur kies je voor een strak design met een duidelijke nadruk op typografie. Laat je foto's stralen en kies hierbij uit de kleurthema's mint, pink of eenvoud. Bekijk meer ideeën over Fotoboek, Babyboek, Fotoboeken. Bekijk het babyboek van stof. Nog meer beste baby boekjes. Hierboven vind je 7x beste babyboek. Er zi ... Babyboek » Baby fotoalbum maken » Start nu! | Albelli ... . Bekijk het babyboek van stof. Nog meer beste baby boekjes. Hierboven vind je 7x beste babyboek. Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke babyboekjes verkrijgbaar. Voor baby's van 0 - 6 maanden adviseren we stoffen boekjes met activiteiten of knispergeluidjes. Dit daagt baby uit om verder te ontdekken. Welkom op de website van 'Het grote kleine babyboek'. Een groot boek speciaal voor de aller-allerkleinsten! 'Het grote kleine babyboek' is een invulboek voor ouders van een prematuur (te vroeg) en/of dysmatuur (te licht) geboren baby('s). Babyboek van hout Dessin: Dieren Afmetingen: ca. 9 x 9 cm. Gemaakt van inheems, onbehandeld hout. 100% Made in Germany, kwaliteit uit het Ertsgebergte, voldoet aan de Europese norm EN 71 / EN 12583., Fabrikant: Hess Holzspielzeug baby fotoboeken. Van de geboorte en de eerste dagen van jouw kindje maak je waarschijnlijk veel foto's. Deze foto's wil je natuurlijk goed kunnen bewaren, zodat je er altijd weer op terug kunt kijken....

INFORMATIE

AUTEUR
B. Bartels
DIMENSIE
11,1 MB
BESTANDSNAAM
Babyboek.pdf

OMSCHRIJVING

Wat voor weer was het op de dag dat je baby geboren werd? Wie kwam er allemaal op bezoek en wat brachten ze mee? Dat (en nog veel meer) kan allemaal worden vastgelegd in dit Babyboek van Ouders van Nu. Er is ruimte om foto's in te plakken en ook om alle belangrijke mijlpalen vast te leggen. De eerste lach, de eerste hapjes, de eerste stapjes en de eerste woordjes, om er maar een paar te noemen. Het boek is in vrolijke kleuren geïllustreerd. Bovendien bevat het boek extra fotopagina's.

Wil je het boek lezen?Babyboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Bartels. Lezen Babyboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN